Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije stid...koliko sati radite, koliki godisnji odmor imate, dobili vec povecanje, nastavniku plata 1600KM, sta kog vraga vise hocete? Oni sto placaju poreze za takve kao ti, imaju platu 700 KM. A jos tvoja sindikalna, a eto znam i koliko je to. More mrs!
džaba sve odluka je pala i to za dan zaljebljenih valentinovo, nema roditeljima da budu sami kući,djeca su prisutna jer nema učitelja u školama,ovo je antinatalitet politika
podrska Bojejeseni sve je tako kako ih nije sramota leboguzovic Sivro toliko prima 5000km i plus 9 god je u sindikatu .Mrs Sivro dosta te je vise
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne radi se ovdje samo o platama. Pročitajte svih 12 tačaka. Obrazovni plan i program više ne kreiraju oni koji zapravo rade s djecom i to je u ovom svemu i najveći problem. Hoćete li da nam djeca budu neobrazovana marva nad kojom se eksperimentise - bujrum pa podržite SAFER.
"Ne radi se ovdje samo o platama" - da se ne lazemo, samo se o tome i radi, svake godine.
Poješće grah i kući
Ovaj glupko sivro se ufuro da je Leh Valensa.
Ma hebite se vise, ako vam se ne svidja nadjire drugi poso
generalni strajk !
SAMO GENERALNI STRAJK OD PROTESTA I SETNJE NEMA NISTA !
ko je sve prosvjetni radnik
sdO igraci smrdaci.
Jeli vas to Sebija spremila da pravite belaj, koliko vas ima sa kupljenom i laznom diplomom ko Sebija.
Samo ih deri Saudine!
Ovo polako vec prelazi u bezobrazluk....
Sivro, smršaj malo pa ti ljudi možda i povjeruju.
SKULIRAJ SIVRO
Svi što malo rade mala im plata treba to rastjerat sve
A šta bi ti? Da ti učiteljica čuva dijete, uči slova i brojeve, briše mu nos mjesec dana za 1300 KM? Ali nije to jedini zahtjev nego pročitaj sve. Većina su korisna i za tvoje dijete pa čak i tebe kao roditelja. Ne bi ti dijete onda dolazilo kući pretrpano zadaćama koje mu ne znaš pomoći.
Sklonite mi ovog glavatog lika sa displeja molim vas🤮🤮😡😡