Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba dovesti mlade, školovane i pametne...pa opet poslije njih opet doći lijepi, školovani i pametni i tako u nedogled, dok gospoda na vlasti kupuje nova kolica, stanove po inostranstvu....
Evo ja sam sigurno pripadnik \"poštene raje\" i očekujem da i drugi budu pošteni. Ovi službenici u državnoj službi bi trebali da rade u korist svoje države koja ih pre(dobro) plaća i da je vole. E sad, toliko je vole da su spremni da sve razvale zbog svojih 4.5% plate, a znaju dobro da je taj uslov nametnut od međunarodne zajednice. Daj nama, pa nek svi, i država ode u vražju m.ater. Treba ih SVE otpustiti i dovesti mlade, lijepe, školovane ljude koji će sa strancima razgovarati na njihovim jezicima, biti uredni, učtivi i profesionalni za pola njihove plate. Eto toliko od poštenog (i velikog) poreskog obveznika koji ih plaća.
Q.U.R.A.C. OD DRZAVE
Ljudi hajde da budemo malo korektni ja prelazim cesto drzavnu granici i kad smo mi uredni stvarno su momci profesionalni , normalno kriminalci nevole policiju. Na granice nerade samo oni radi i Carina nisu oni policija to su dva razlicita pojma .Podrska policiji SIPI , Granicnoj za njihova prava koja su ugrozena sto su svi gradjani mogli priomjetiti ovih dana prilikom donosenja budzeta .Ako hocemo jaku drzavu nemozemo je praviti bez jake policije , sudstva itd.PUNA PODRSKA OD POSTENE RAJE.
ALARM, ALARM, ALARM...NAPAD NA IMAMA U VLASENICI. OPET NISU NIKOG UHAPSILI, HALO 122 HALO JEL SIPA??? HVATAJTE POCINIOCE....
ma i vi se gonite ko i oni sa sastanka kod Zlaje
Otpustiti vas sve treba, dovesti mlade ljude sa biroa pa ćeš vidjeti kako se radi za te vaše plate, a koje su za dotične i više nego dovoljne, uzimajući u obzir kako je trivijalan vaš posao, pa djeca bi ga mogla obavljati!
-Umrite ---policajci .....usrane sluge glodara na vlasti , -u rudnik ako vam je malo!
A vi (GP) postujete pravila i zakon. Samo gledaju da obicnu raju opeljese ako su slucajno nesto prekrsili Sve vas treba otpustiti.