Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE GRANICNA POLICIJA KORUMPIRANA, NEGO ONI STO RADE NA CARINI !!!
Vas koji daje te ovakve komentare bi vjerovatno da vam dopadne uzimali i otimali i više....podrška u svakom slučaju za GP.
jao guzve su kad ne strajkuju,a sada ce biti minimalno tri sata cekanja.
Svi pišu o negativnostima ,niko da spomenje lješpu stranu policije i njihovog rada....( spašavanje ljudskih života, pomoć ugroženom statnovništvu prilikom elem.nepogoda, te njihovih redovnih aktivnosti oko otkrivanja i sprječavanja prekograničnog kriminala) .Gospodo ako hoćemo državu onda moramo imati i jaku i zadovoljnu policiju. Ako špririć koji ima mjesečna primnaja oko 11 hiljada maraka ,onda i plolicajac treba da ima bar 10 puta manja primanja tj. mizernih hiljadu maraka. Zamjeraka što će se ovo (štrajk) opet slomiti preko leđa sirotinje a ne ovih guzonja, oni putuju pretežno avionima pa ih ovo netagira.
sve što si napisao si u pravu, problem je što predjesnik sindikata ili njegovi zamjenici imaju mjesečnu naknadu veću nego neko što radi mjesec dana, a vidio si im zvjezdica i grbova na ramenima, a većinu posla obave za vrijeme radnog vremena. Predsjednik sindikata treba biti u policijskom činu....Ako se već bore za prava policajaca i njihovu platu zna se kolika treba biti osnovica 85% prosječne plate, a to je mnogo više od sadašnjih 498 KM
Znaju li se detalji strajka.. .koliko dugo i sl. DA planiram povratak preko granice
Većina komentatora zamjenjuje granične policajce sa carinom. To su dvije potpuno različite službe! Graničari kontroliraju pasoše a carina \"trkelja\" po torbama. Treba znati da je najvažniji i uslov svih uslova za dobijanje VIZNE liberalizacije bila uspostava efikasne kontrole na granici. Tu je granična policija odigrala nemjerljivu ulogu, sjetite se samo redova pred konzulatima. Svaku vizu smo plaćali barem 100 KM iz džepa građana a sada sa BH pasošem putujemo kao svugdje u normalnom svijetu! Da li je ovo možda „osveta” jalove političke kriminogene i korumpirane oligarhije, koja bi najradije da građane BiH drži u vječitoj izolaciji! Granični policajci rade u prilično teškim uslovima, granični prelazi su na rubu države i udaljeni od mjesta stanovanja!
kako vas nije sramota, dok vam ratni zlocinci mirno prelaze granicu vi razmisljate o strajku, onaj fas.ista iz trebinja u busu vam prelazi preko granice a vi ga ne hapsite, jos pravi sprdnje svama i ismijava vas, a vi se borite da vam se plate ne smanje a ne borite se za sigurnost granica, sram vas bilo, djub.rad jedna.
ovi smanjuju, bas ko da oni nisu na budzetu... sve preko tudzih ledza... Poizali su sebi plate dok su skontali da ne moze vise... a nebi me iznenadio potez sada kod ovih smanjenja plata neko donese odluku, za povecanje necega za ministre... e samo bi jos to falilo... hebo ma.ter, pa ja bi ove sve ministre po kratkom postupku... Drzava za k**a\'c!
svima dajte otkaze,i stavite vojnu policiju na grnice
Razgovaraju dva granicna policajca: Sta cemo kupiti kolegi za rodjendan? Ne znam, sta mislis da mu uzmemo novi model Audija? Ma malo je to kolega. Nego sta mislis da ga pustimo da jedan dan sam radi? Ma puno je to kolega, puno.
strajkace i pootpustat
samo u strajk gladju i u samospaljivanje
BET AT HOME.com u gornje desnom uglu kao reklama gdje se vide dvije sake kako drze grudi zene je tako ruzna slika na vasem portalu koja je vec duze vrijeme da je to nevjerovatno. Nemam pojma kako i kolika je cijena svega ali je stvarno ruzno. Iznenandjena sam vasim pristankom da se uopste nadje tu???
Znaci pusiona mi na Doljanima u ponedeljak..a ja ni luk jeo ni luk mirisao..Radim u privatnoj firmi i nisam mogao spojiti ponedeljak sa vikendom i praznikom.Gospoda iz ministarstava su u petak otisli na more i njima nije bitno za strajk...cccccccc.