Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Ministru Budimlicu i policiji Sarajeva ! Dijalogom i sporazumom, SAMO NAPRIJED ! Zajedno smo JACI !
muhamede bosna je stobom...samo naprijed!
Buda je car! Malo se informisite ljudi. Ambasade i međunarodne organizacije se otimaju za njegovu suradnju i strucno savjetovanje, a nas narod stok.a. Covjek ekspert,valja njemcima, talijanima, amerikancima, ali nama ne valja, jer hoce zaustavit korupciju nesposobnih kadara u mup-u!
pusis ga face
Dobar je Budimlić, treba ga je.at da se razmnoži.
Ma dobar je on, kad skontamo da nam je na celu drzavne obavjestajne sluzbe lik kao sto je Dzuvo.
sindikat prca Mr. Been-a?!
Za kraj, pitanje za \"upioslenike\" MUP-a, i Đozu \"zaštitnika\": Zašto policija ima ofucane uniforme, a nova auta? To je tako godinama, pa vi objektivniji razmišljajte malo o tome :)
E braćo iz SDP-a, odoh gledati utakmicu, haj vi pišite kako iz centrale kažu, nemoj da tko od vas misli svojom glavom slučajno.Baš je Budimlić jado kad ga takvi kao vi brane, on krade vi pisete.Koja komedija.
lupas i siris gluposti okolo... sve sto je covjek imao ima i danas ...ja ti kazem dokazi da je u zadnju godinu bilo sta kupio ,ja cu sto onaj gore kaze kantu govana pojesti....
Po cemu je nesposoban? po tome sto je obrazovan? a mene kad zaustavi policajac mrmlja i rukama objasnjava sta zeli od mene taj nije nesposoban... Ovdje je cinjenica da je dirnuto u osinje gnijezdo, u ljude koji godinama uzimaju i sakom i kapom, i sada se osjecaju ugrozeno... A sto se tice ovih sindikata, ja vrlo dobro znam sta sindikati rade u drzavnom sektoru, stite neradnike koji bi svugdje drugo dobili otkaz, dva dana u privatluku ne bi radili...
Ministar Budimlić je kadar SDP-a, koji se obogatio na brzinu kao i oni koji su ga doveli.Prije dolaska za Ministra bio je običan goljo, sad nekretnika par miliona.Pošten je ko badzo Damir Hadzic.
Pa i ja radim u MUP-u, i ja znam ko su likovi koji žele otjerati Budimlića. Šta sad?
Cuj ovoga, pa to je covjek posjedovao mnogo prije ovog posla, a moze se i provjeriti pokreni sudski postupak pa da se utvrdi porijeklo imovine... Ako ti dokazes to sto pises ja cu kantu govana pojesti...
Ja radim u MUP-u KS i znam da je ovo najgori ministar u istoriji MUP-a KS.A vi koji po zadatku partije SDP ovdje branite nesposobne kadrove, vi ste za žaliti.
Kada ćeš znati ko je u pravu? Pa kada je potrebno da čovjeka ismijavaju na osnovu njegovog fizičkog izgleda. Ali, Crna Guja je simpatičan lik. Mada je nekima njegov humor previše komplikovan za razumjeti, pa ga vjerovatno zato i mrze. Ili jednostavno nisu dovoljno pismeni da stignu brzo iščitati titlove, pa nisu ništa razumjeli.
Odlazi Ministre, nisi nam zamazao tip ljetnim gojzericama.Štrajk do ostavke Ministra Budimlića-Crne guje, grobara MUP-a KS.