Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko se iz drzave nije pokrenu da stane iza ovog covjeka koji je u najtezim trenucima stisnuo zube i odgovorno stao da brani svoj narod. Bitno je gladiti muda po Pragu, Budimpesti, Cirihu .. JBO VAM JA MATER BEZOBRAZNU !!
Zato što ovaj čovjek po savremenoj politici ne pripada ljudima jer je čudno kako je neki čovjek koji nije musliman ili Bošnjak branio BiH. Čist dokaz kako Bosna ne brine o svom narodu. Ja se danas stidim političara. Sram Vas bilo (Važi za sve političke partije/stranke kao i za nezavisne kandidate).
ovo je nepodnosljivi nitko od politicara BiH da pomogne Iliji, idemo na ulice narode tako cemo bar pokusat pomoci Iliji
Ministre nesigurnosti Radoncicu da te sad vidimo, lahko je silu provoditi na vehabijama nakim, de sad da te cujem. Zlatko i Bakire, hajte da cujem i vas sta ce te uraditi...
Aferim!
dje sad vehabije utrpa?! al fakat!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
ma rijesit ce to SInan ALic i onaj iz HElsinskog komiteta..
Свакога ко jе чинио злочин над србима треба стрельати и сву имовину консфиковати
Skoro pa tacno ptava parola je naime"Sve nelojalne vlahe treba tupim a ostalo na vrbe a ako nestane vrba nema veze moze i na breze" kontas?
Ja bi prije pustio Ganica u zatvor, neg ovog ljudinu, hajde sad Emina digni se malo u odbranu ovog covjeka, pokazi i sad patriotizam...To sam morao reci jer mi se gade ovi nasi politicari, a drugo je to sto niko na nasoj strani nije kriv jer realno mi smo se branili, krivi su samo cetnici za svo zlo u bivsoj Jugi, dokazano milion puta....
Ma njima ovo nije ni iz đepa ni u đep tako da ce pustiti heroja i to hladno da lezi 15 godina jer je branio svoju zemlju od agresora dok su oni po podrumima bili i babinim kancelarijama. Fuj duševni bijednici gadite mi se!!!
Fondacija istina, pravda, pomirenje :-))))
Sinane ne prozivaj Srbiju.Pravde nema uopce na cijelom Balkanu.Samo pustos i iluzija koja zavarava narod da se moze nesto pravedno uciniti.
u srbiji ne stanuje pravda tamo stanuju genocidasi...
To je bio legalni i legitimni napad na neprijateljsku vojsku...............JNA je skinula petokraku 21.11.1991. po naredbi iz Beograda............samim time je prerasla u srbo-četničku vojsku i kao takva bila je neprijateljska vojska i legitimna vojna meta na tlu RBiH međunarodno priznate države............SMRT nakaradnoj izdrkotini RS, svim pripadnicima VRS, njihovim familijama posebno djeci, svim političarima u 20 godina postojanja nakaradne izdrkotine RS, njihovim familijama, posebno njihovoj izdrkanoj djeci.........SMRT i svima onima koji misle da nakaradna izdrkotina RS treba da postoji, njihovim nakaradnim i izdrkanim familijama, posebno djeci.,
E vehabijo stices daleko sa tim razmisljanjem i tim zeljama nema sta
Nisam vehabija................ja sam čovjek koji brani RBiH po svaku cijenu...........RBiH u kojoj ništa neće bit srpsko, hrvatsko, bošnjačko, nego samo Bosansko-hercegovačko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bih ne izrucuje svje drzavljane, posebni ne toj fuksi Serbiji. Cuj srpska djeca, dje si vidio da djeca nose puske i voze tenkove. Ko god je eliminisao tu cetnicku gamad ruke mu se pozlatile, to je bio veliki i castan patriotski akt. Sve sto je otislo cetnika taj dan iz Tuzle a nije likvidirano je velika velika steta.
@ posteno govoreci kao prvo promjeni nik jer nema ni trunke postenja u tome sto govoris ali to smo navikli od vas. Drugo nabroj mi te nase "zlocine" matere ti. Navedi ko je pobijen i koliko a ja cu tebi navesti samo 2 dokumentovana i od cijelog svijeta priznata vasa zlocina da ne nabrajam sve one gadosti koje ste uradili zadnjih par stotina godina.
smijesan si sinane..... koji ODRON od covjeka
Joj Ilija Ilija :( Covjek je mogao više nikad ne doći kad je prvi put oslobođen optužbi, a on hoće da dokaže da je upravu. Ja više ne bi nikad došao u Srbiju nakon onakvog hapšenja.
stitit zlocinca je takodje zlocin,to ste zaboravili...il su mozda vasi zlocini opravdani.postoil negdje zakon po kojem su zlocini opravdani???
@momčilo.ilić.568 štiti zločinca, to ti najbolje znaš. znate vi šta je ilija uradio za Tuzlu i BiH. to je čovjek heroj, vaši generali smećari koji znaju samo žene silovat i djecu klat mu nisu ni do koljena. vi ste uvijek bili pi.čke usmrđene, bili i ostali. doći će pravda i za iliju jurišića, Univerzum se pobrine za sve. gdje ste nekad bili, a gdje ste sad. ali svejedno ste slavische mist
@ ilic ti si covjece skolski primjer licemjerstva, u rijecniku pored te rijeci garant stoji tvoja fotka. Ko je krio dva najveca zlocinca od ww2 na ovamo? Ko krije jos uvijek masu ubica i silovatelja zena i djece? Pizda ti materina kod vas su ubice narodni heroji cija imena nose ulice, skole itd ... I ti si nasao raspravljati o zlocinu i zlocincima? MRS nazad u tu rupu iz koje si izgmizao i poklopi se usranim cebetom picko jedna.
Sad nema pravde jeli mamu ti celavu?Kad osudis smrada za ubistva Srpske djece onda nema pravde jeli?Mamu vam jbem ima vas jos za hapsiti koliko hoces.Smrada treba javno objesiti pa da mozemo pisati i srati po njemu.
Nemoj tako momčilo! Bolje ovako neka se pati u zatvoru dok mu kidaju dio po dio, jer ga šećer izjeda...
kal el Ako imaš djecu nabijem ti ih sve na ku.r.činu srpsku neobrezanu! Ako ih nemaš, daBogda ih nikad ne imao!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tu zivotinju je trebalo streljati
Bolje ovako, da mu u zatvoru kidaju dio po dio, zato što je obolio od šećera....
nema pravde za ubistvo Srpske djece?Cujete li vi braco ovo?
Baš me čudi što pravda ne stanuje u Srbiji. Pa to znaju djeca. Isto ko što ne stanuje ni u Bosni, a ni u Hrvatskoj. Idemo od šrednjeg do teškog fašizma i nepravde.