Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO NIJE TACNO..NIKADA DO SADA NI ZA STA NIJE OKRIVIO SVOG GLASNOGOVORNIKA DZAFERA KOMSICA..
@BB, Silajdzic nije potpisnik Daytona, nego je to ALIJA IZETBEGOVIC, \"nepogrijesivi\" lider SDA, kojeg danas imitiraju cak i u nacinu govora sin po profesiji Bakir, i izdajica SLOBA TIHIC.
Mirnese, jebo ti Balijagic mater!
opet se javlja jos jedan u nizu boraca Armije BiH iz rova sa prve borbene linije - ko placa njegovu ,,antipropa(lu)gandu\'\'?
MIRNESE JEBEMO TI MAMU GLUPU ne znam otkud njemu pravo da prica....ufati se volana i ne laprdaj
SILAJDZIC JE POTPISNIK DEJTONA I ZATO I JESTE ON NAJPAMETNIJI A OSTALI SU BUDALE .
Inace zasto FENA prenosi ovu budalastinu? SILAJDZICA RUSI SDA PA ZATO?
Inace Silajdzic predstavlja onih 400 000 i vise Bosnjaka koji su glasali za njega, izdajni Tihic predstavlja onih 20 000 i vise Bosnjaka koji su se zajebali pa glasali za njega, slovacka drolja je visoki predstavnik u BiH i pored toga sto prima placu koju u Slovackoj da je predsjednik bi mogao sanjati, i Dodika, koga predstavlja Ajanovic? Mislim stvarno koga ova budala Ajanovic predstavlja? Bosnjake njegove porodice koji su glasali za tu budalu?
Kolika je cijena Mirnesa? Sta je on to postao advokat slovacke droljetine?
Mirnes po svom - lupeta!
ko je veca baliska budala od vas trojice komsic hari i ova budala sa slike mars baliska kopilad