Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Hamza: Jebes li ti sta Hamza sem ovaca i krava?! :)
Nije fino govoriti negativno o mrtvima ali rahmetli Izetbegovic je bio covjek za dzamije a nikako za politike. \"\"zasluge ovog prvog bosansko-hercegovačkog državnika modernog vremena, koji je našu zemlju poveo u nezavisnost i koji se u najtežim uslovima nastavio zalagati za vrijednosti demokratije i multietničkog društva\" pa kako onda potpisa dokument da se pola BiH naziva \"srpska\"?? \"vodio je računa o osjećanjima svih u Bosni i Hercegovini, o tradiciji, vjeri, kulturi i sličnim vrijednostima naše zemlje\", kako onda potpisa dokument kojim se ploa BiH naziva \"srpska\"???
rale jarane ja ću bolan da te gledam svijela obraza u oči dok te budem klao ko pašče jer ti to i jesi a ti nemaš stiska za to pašče jedno pogano srpsko hoću bolan da osjetim tvoju prljavu krv na svojim rukama i hoću da te gledam dok ti oči budu bježale od moga pogleda jer to je primjerena kazna za vas na ovom dunjaluku a tek kad krepate i ipustite dušu uuhhhh a ja jedva čekam da te vidim ako Bog da
@Hamza: Ja ti rekoh, necu da prljam ruke govnima, a ti to jesi! Znaci od mene mozes ocekivati samo metak ;)
rale srki bujrum cekam vas na bilo kom mjestu i u koje god hocete vrijeme i jos birajte naoruzanje a ja cu vam pokazati kako se uzima noz i to tupi jel treba malo da pustite krvi i napatite se, a za takve kao vi sam sotona i nocna mora. i ako Bog da tako ce i ostati ;) cekam da se javite :)))
hamza, jebem li ti krvavi lebac! ti ces nekoga da koljes?! svima je jasno da nisi jos ni zilet uzeo a ovdje laprdas. daj mali nauci se brijati pa onda razmisljaj o necem tako \"uzvisenom\" !
@Hamza: Ti kao Sotona i malumnik nemas sta da pricas o Bogu! On ne trosi vrijeme na takve kao ti...
rale jarane ja bih tebe od ozada da ti osjetim prljavu krv na rukama i da se malo napatis kada ti presijecem kicmu i da vidis malo svoje mjesto u dzehennemu gdje ce tvoja prljava dusa ako Bog da a jazuk metka ;)
@hamza: Ma ja bi tebe ipak metkom da ne prljam ruke! ;) A cjenim tvoju predanost ustaskim manirima i krvavim ti ocima Zato za tavke vampire srebrn metak u celo!
rale jarane meni ne treba cz ali imam i njega neka se nadje ali jazuk je na tebe trositi metke tako da ja za tebe imam nesto efikasnije ;) ali ti ocito neces da slusas miruj bolan rale bolje je po tebe i tvoju familiju
@Nermin: Ma ok, je sto s emene tice ja jesma za normlanu razmjenu misljenja, mada vidis uvijek naleti neki Hamza :) @HanzaL Ja sam gledao silovanu, a potom i ubijenu desetogodisnju djevojcicu, od strane tih tvojih \"Allahovih ratnika\", a onda i kako su ti mudzahedini ubijeni dok su se povlacili poslije tog upada i te \"velike pobjede\" na Ilijasu, i kako su smrdili nekoliko dana na liniji dok ih Srbi nisu zakopali da ne smrde! Zaro hamza navrati sa drustvom opet negdje pa ces isto proci! @Nermin ok ramzjena misljenja je korektna, izvini sto ovim debilima moram malo ostrije da odgovorim! Mada bi najradje posudio taj tvoj CZ i uputio par \"rijeci\" njime ovom Hamzi!
Selam i poštovanje Rale i ostali koji razmišljate kao Rale ne sreite ko foke ja sam bio na pravcu prema Doboju i stajo pored prvih zgrada u Doboju i ako Bog da on će kao i Banja Luka biti odrađen u drugoj rundi a vi koji volite rs spremite i upregnite konje u konjska kola ili upalite traktore jer ćete je bolje voliti iz Beogradskog pašaluka kao što je vole i oni iz Knina itd. Rale taodjer moraš shavatiti da sada Bošnjaci pored kratkih imaju i duge cijevi ne samo Nermin već svi mi i znamo rukovati sa njima. Što se tiče vrijeđanja moga Boga tj Allaha ako si bio na vozući ili čuo za Vozuću i ozren znaš kako je vas Vaš nebeski bog ostavio a nas naš Allah podržao jer sam vas gledao mrtve i ponižene nakon što se sretnete sa Allahovom vojskom i ako Bog da uskoro se vidimo u Doboju i Banja luci ili Foči a u dogledno vrijeme i u Beogradu zašto ne ;) miruj i šuti rale pametnije ti je ;) prijateljski savjet
Ma uslov svih uslova da Bosna i Hercegovina postoji su želje svih njenih građana, Rale, a tu samo Srbi ne mogu postavljati uslove. Meni Bosna i Hercegovina (kao ideal pravne države) i moje PARE koje sam pošteno zaradio, omogućavaju to đuskanje u discu, jer da je do \"republike smrdske\" ili \"pederacije\", ne bih ja imao ni za kruha, a ne bih mogo imat ni legalno oružje CZ 99, jer bi bio građanin dvanaestog reda ;) Ali ok. sviđa mi se kako razgovaramo kao 2 suprotna tabora, jer ako neko sebe smatra čovjekom, mora saslušati i najgoreg neprijatelja, a ja sam siguran da mi Srbi nisu neprijatelji. Ja ne želim Rale tebi nikakvo zlo i ne bih volio da ti živiš u nekoj državi u kojoj ti nije dobro i u kojoj si podređen zbog toga što se izjašnjavaš kao pripadnik bilo koje nacije ili vjere. To Rale ne bi bila Bosna i Hercegovina gdje je moj komšija nesretan samo zato što se zove Marko, Suljo jal Ante. Ja u \"republjic smrdskoj\" i u \"pederaciji\" (u Districtu nisam bio) nemam osjećaj SLOBODE i zbog toga ih mrzim. PS. Nema veze za naša suprotna gledišta, Rale. Ipak smo napredovali, tj, ovo već počinje ličiti na normalan razgovor, pa te zbog toga pozdravljam, ako želiš prihvatiti pozdrav?!
@Nermin: Eto vidis kako ti je lijepo u RS, mrdas i djuskas zajedno sa zenom u ritmu muzike za ples ;) I zato nije lijepo da vrijedjas RS, kad je ona izraz volje Srba i predstavlja minimum pod kojim oni mogu podnositi BiH! Postojanje RS je uslov za postojanje BiH, to je i zaustavilo rat inace bi se jos cerali po sumama i gorama :) Svaok je ponesto dobio ponesto izgubio! I zato bolje prihvatiti to i nastaviti djuskati, nego da te CZ zulja :)
Joj Bože!!! Evo stigoh iz grada (bio malo s ženom u disko Džungli), pa imam i šta vidjeti. Nemojte ljudi, nije Rale loš čovjek. Ima nade Rale. Ipak smo pričali kao LJUDI, a to je priznat ćeš, ovih dana najteže. Problem i jeste u nedostatku dijaloga. Nedostatku komunikacije među LJUDIMA. Zašto \"LJUDI\" pišem velikim slovima?! Pa upravo zato što su se ljudi današnjice srozali na najniže grane ljudskosti. Ne moramo se složiti s nekim stavovima, ali MORAMO ARGUMENTOVATI svoja mišljenja. Mi sad stigli iz grada, i vjeruj, krevet vuče ko magnet. Čut ćemo se sutra vizavi ovih procenata od 3. 02% Srba u \"Pederaciji\", a 7.01% Bošnjaka in Hrvata u \"republjic smrdskoj\" ;) PS. I dalje MRZIM takozvani smrdski entitet, a što znači da mrzim i FAŠISTE i NELJUDE svih vrsta. PSS. Pozdravljam sve one koji su me podržali dok se nisam mogao javiti (odsutan). ;) Dakle, VELIKI pozz za \"mouse\", \"Opakog\" i još neke! ;)