Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid u Gazi direktno je počinio Izrael. Glavni saučesnici su USA, V. Britanija i Njemačka, Mađarska, Austrija, Češka i Hrvatska. A Egipat, Tunis, Srbija i ostali suzdržani nisu učinili ništa da ga spriječe. Iako nikad nijedna od ovih država neće pred sud, ovo je dokumentovana istina.
U njemačkim i austrijskim medijima ni riječi o sramotnoj rezoluciji. Samo bleje o "antisemitizmu", izvrću vijesti i kako su naka djeca skinula zastavu sa sinagoge. To im je vijest 20 dana se o tome raspravlja. Gebels pristavio kahvu pod zemljom izvadio rahatlokum
I Bosna ti je neutralna!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj covjek je minirao aprilski paket, radi sopsvene promocije. Obeco je 100% i glupani mu povjerovali. Rezltat znamo.
øHR
Nemaš pojma šta je aprilski paket.
Odakle su se izvukle ove matore olupine Silajdzic i Lagumdzija?
Bilo bi dobro da bošnjaci počnu svojom glavom razmisljati i da skontaju gdje su oni u svemu tome,prvo gdje žive,na kojem kontinentu i kojem okruženju…onako kako to albanci rade,a ti silajdzicu hvataj se penzije i ne stavljaj je se vise u centar paznje jer niko ne drzi do tvog misljenja
Dedo imal pemzije? Napisal još kakvu knjigu pjesama? Pitajte Macu Diskreciju za komentar kad ste i ovog penzionera zaustavili na ulici. Ono diversiti
lijepo sroceno
Fosilna su Out
Odakle se sada ovaj plastificirani ukaza??? I on se javi samo kada treba kakvu suplju bacati
Jeli ovo onaj koji je zacementirao tkz.rs obaranjem aprilskog paketa,covjek koji se citav rat zalagao za islamsku drzavicu,nesudjeni hafiz,od nekretnina u bih nema nista,ali ima u turskoj i kataru,ozenio 35 godina mladju zenu i on da moralise????
Naravno da ne vide inače bi ga odmah zaustavili baš kao i rat u Ukrajini!
Napokon neko ko zna. Centar moći Rusija ne želi da se zaustavi, jer Ukrajine nema u Medijima više. Isto kao 2014 kad je poslije aneksije Krima Hamas napao Izrael.
Sjetio se da progovori... On je sve ovo isto znao i prije 30ak godina...Ma fuj
Silajdžić može današnjim političarima predavati. Pametnijeg čovjeka na našoj političkoj sceni nije bilo. Da je promašio neke stvari to stoji ali usporediti njegovu inteligenciju sa danasnjim političarima je smiješno.
Jbt njegovu inteligenciju ako se zna da je samo u ličnom interesu. On je njihov špijun. Zašto je pristao na stvaranje Republike Srpske???? Time je sve rekao.
Jedni vide samo interes i profit u ovom ratu, a sirotinja se poziva na vjeru. Naravno kad ti je tesko a nemozes nista sam sebi pomoci tek se onda obracamo bogu. tako u svakom sukobu odnosno ratu. I svaki zasebno misli da ce mu njegov bog pomici i da ga je sotona napala, smatrajuci drugom religijom sotonom.
Ovaj prebogati TYCOON (nemojte me pitati kako se obogatio) i šovinista ž, s vremena na vrijeme izvori ispod hanuminih haljini i provali glupost . Ćega se pametan stidi, budala se ponosi. Pametnom dosta.
Oooo izronio Metuzalem...ti sto si nas hebao i danas kusamo zato brze bolje pod violinu😂
Kod g-dina Silajdžića je proradila demencija i, u njenoj osnovi, tzv. "naknadna pamet". Da ne BiH dalje "širio i šiljio, g-dina BiH pri-upitao : šta si drže (ovo druže, namjerno) ti učinio za PALESTINCE u svojoj dugogodišnjoj (UGLAVNOM jalovoj) političkoj karijeri. A o našao si značajne funkcije. Moj odgovor je: DUPLO NIŠTA. Prema tome, sjedi 1 (jedan) i sjeti se one narodne : "svaka neizgovorena zlata vrijedi"