Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde SANDZE n.a.p.u.s.i.t.e se K.U.R.C.I.N.E i vi i vas g.l.u.p.a.v.i polupismeni Fahro koga predlazete za predsjednika.. Haris ima vise pameti u noktu malog prsta nego Fahro u onolikoj v.o.l.o.v.s.k.o. g.l.a.v.u.s.h.i..
Ko dade batku i ostalim govnima BiH pasoš ( i tada je patriota Hare bio u predsedništvu )????dobro je rekla nana Fata nek mi više nedolazi na oči sa svojim slatkim riječima , samo onda kad njemu treba......
najveci lopov i ljigavko koga je ova drzava izrodila. shvatit cete vi to jednog dana kad na svjetlo dana izadju njegovi tajni racuni po svjetskim bankama. a vama prosipa suplju patriotsku. razuvjerite me da jedan neskriveni srbomorzac misli dobro ovoj drzavi?
VID HARETA KAKO UBIRA POENE...KOKUZI I BOOS DO POBJEDE
Fakti Elma, samo fakti se priznaju!!!! Volio bih kada bi nasla ijedan fakt da se on brine o narodu. I kojem narodu? BH ili samo muslimanima? nikada vi necete razumjeti sto znaci GRADJANSKA DRZAVA!!!!
Jedini politicar koji se brine za ovaj narod. Bravo Harise!
haris Silajdžić susreo se danas sa predstavnicima tih udruženja i žrtvama Veselina Vlahovića “Batka\" i sličnih zločinaca, saopćeno je iz Silajdžićevog kabineta sta reci...pitam se ima li kraja vasi glupostima...?
Sve si upravu .... ali ajd sto je narod ostavljen po Bosanskim gradovima i selima na milost i nemilost ovakvim psihopatama vec sto kad su se Bosnjaci koliko toliko uspjeli noruzati i kada su imali 7 korpusa Armije RBiH ovaj mufuljuz Silajdzic nagradi zlotvora Batka i njemu slicne i legalizova Republiku srpsku u Daytonu, a do tada je niko u svjetu nije priznavao, uvrsti je Hare u ustavnu kategoriju i dade legitimitet i legalitet Vojsci RS i Policiji, Bosnjake razbi na 10 Kantona opljacka i osiromasi i ovaj narod se opet kune u Harisa i opet ce pobjediti na izborima. E moj narode ...
\"Haris Silajdžić susreo se danas sa predstavnicima tih udruženja i žrtvama Veselina Vlahovića “Batka\" i sličnih zločinaca...\" Prvo. On sam (Siljajdic) je u to vrijeme bio na vlasti, tako da je taj idiot pocinio zlocine za nejgova vakta. Drugo. Sta to znaci \"i slicnih zlocinaca\"??!! Njegova obaveza kao clana predsjednistva nije da se stalno slika sa zrtvama, vec da se pocinioci uhapse!! Jel\' to on kao predsjednik predsjednistva u zgradu Predsjednistva svaki dan prima zrtve \"plemenskih (srpskih, hrvatskih i muslimanskih)\" idiota poput Batka? Covjece, samo se slikas i pricas o proslosti, tjeras ove malde na mrznju, umjesto da se ova zemlja okrene ekonomiji. Idi covjece u Tursku i tamo se slikaj sa kim hoces, a pusti ovu zemlju da ide svojim putem.
Vala brate milion posto si u pravu, cesto mi to padne na pamet zivota mi mada nijeni nama lako sto smo prezivili jer ovim sto radi Haris, Suljo i ostali samo nam dodatno ispijaju krv.
Pa što ne pošalje onaj svoj privatni avion po ovog kretena u Španiju , to bi mu bila najbolja reklama pred izbore ( ionako se susreće sa tim jadnicima da bi nas mogao handriti sljedeće četiri godine )...........
Jedini politicar koji se zalaze za zivote Gradana BiH
Tesko onom kog nema i ko je kog izgubio samo mogu to da kazem.
Ima na platnim spiskovima brate tu ih ne fali i tu su kad treba srozat dignitet ograna Predsjednisva i svecano primiti Andjelinu kao da primaju Obamu, ali kada treba zastiti povratnike, pomoci im, sprijeciti odlazak mladih i obrazovanih nigdje ih ni na mapi. Ehhhh tesko se nama sa ovim vilenjacima ...
Nije daleko od istine to sto kazes... samo ni danas nema ni predsjednika ni vlade....