Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOL, njegov nivo su shefovi obavjestajnih sluzbi od kojih prima naloge. A o ratu on samo prica da skuplja patriotske poene, da narodu baca prasinu u oci, dok mirnodopski u parlamentu cementira insitucije RS.
TREBAO BI SE PROVOZATI MALO DO HAGA,TAMO MU JE I MESTO.
O ovoj posjeti dovoljno govori da nije se susreo niti sa predsjenikom parlamenta ondasnjeg, nego samo sa nizerazrednim cinovnicima.A Haris ni o cemu drugomu ne zna pricati, nego o ratu.On je ratni politicar, kao i Sulejman Tihic, Zlatko Lagumdzija, Bakir Izetbegovic.Trebali bi se oni povuci sa politicke scene BiH, time bi se mnogo toga popravilo.
Dakle, bice kako je Dodik trazio, iskljucivo sudjenje jednom covjeku, da RS ostaje netaknuta. Nema dovodjenje u pitanje Karadzicevog zivotnog djela, genocidne RS. Trazimo samo da se omoguci povratak, kao da se iko zeli vratiti dok je tamo genocidna Republika Srpska i policija RS, a koju je Hare bas nedavno legalizovao i uveo u Evropu.