Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lioyd,koje investicije jadan,gdje su te fabrike,autoputevi,smrt fašizmu brate
Mrs u onu vukojebinu iz koje si sljego, papcino fasisticka...
JEDINO STO SE MOZE URADITI STO SE ILIJE TICE I ONAJ DAN KAD JE UHAPSEN I DANAS, JE DA SE UHAPSI SRBIJANSKI AMBASADOR PA RAZMJENA. JEBIGA I ILIJA JE KRIV, STA JE IMAO ICI U SRBIJU? DA JE I GANIC UHAPSEN U SRBIJI, ISTO BI MU BILO KAO I ILIJI.
Fol ove komunjare nesto imaju za reci.... Molim vas da pustite Hareta da radi svoj posao, jer jedini dovodi investitore u ovu zemlju. Nije bitno ko i kakvi su, bitno je da se nesto radi i da raja moze profitirati od toga. Hare je kralj i neka ga jos 15 godina!!!!!
Joj sto ne mogu ovih ogranicenih idiota. Eto kao sad je Haris nesto uradio?! Obecanje ludom radovanje. Vidjecemo sta ce od ovoga biti ispunjeno. A gdje je bio kad se trebalo prethodnih godina zauzimati za LJUDE, drzavljane BiH koji su hapseni po stranim zemljama? Kad uhapsise navijace, ko je isao da ih vrati? Kad uhapsise Iliju, ko se zauzeo za njega? (Nemojte molim vas reci da je to bila samo duznost Zeljka Komsica jer se osipam od nacionalnih podjela) I MOLIM vas nemojte spominjati Ejupa Ganica i njegovo hapsenje. Ilija je vec mjesecim do tada lezao u zatvoru i uopste se nije digla ni upola tako velika frka kao oko Ejupa. Sta smo to mi? U sta se pretvaramo ili to vec jesmo? FUJ Plus - odkako se rat zavrsio Haris je uvijek na vlasti, ulazi u koalicije sa svima, nije bitno je li ljevica ili denica, pravo mi je \"ljigav\" i klasicni \"dupelizac\". Zar nije dosta, 15 godina je proslo?
komunjara cista predizborna kampanja ------------------------------- AKO NISTA ON JEDINI RADI, JEDINI ON IZGLEDA VODI I IZBORNU KAMPANJU, PA SE TRUDI NEKU INVESTICIJU DOVESTI U BIH. NE ZNAM SAMO STA JE PRIJE GODINU RADIO KOD GADAFIJA? SJECATE SE LIPICANERA KOJEG JE POKLONIO GADAFIJU? SIRBEGOVIC KOMPANIJA DANAS TAMO RADI SVE U SESNAEST. NEKI DAN SLOVENACKI PREMIJER PAHOR POKLONIO GADAFIJU PAR TAKODJER LIPICANERA KONJA, KAO SILAJDZIC. HARIS VRIJEDI KAO LAGUMDZIJA, TIHIC, RADONCIC, IZETBEGOVIC, ZAJEDNO MISLIM. ETO ZELJKO VAM JE U PREDSJEDNISTVU, KOLIKO JE ON INVESTICIJA DONJEO BIH? ZERO, NULA. VI KOMUNJARE SAMO ZNATE KRITIKOVATI I NISTA NE RADITE, OSIM REKETARENJA BOSNJACKIH TAJKUNA PO SARAJEVU. ZATO NADAM SE DA CE TIHIC I LAGUMDZIJA IMATI MUDA PA IZACI SLJEDECI PUT HARETU NA MEGDAN ZA CLANA PREDSJEDNISTVA. TACNIJE, KAKVI SU TO MILOSEVIC POTEZI DA SE PREDSJEDNICI STRANAKA KOJI VODE POLITIKU, NE SMIJU KANDIDIRATI NA IZBORIMA? IZADJITE HARETU NA MEGDAN ILI TISINA!
Hare je uvjek tu kad je Najteze !
Budalo, Ganic je od naplacivanja prava za svoje knjige koje je izdao u SAD, mogao napraviti deset kuca. De, ne serite, nemojte mi vise suplje velikosrpske. Eto svi su kriminalci samo velikosrbi iz Beograda nisu? Ako imate dokaze, sta cekate, zasto ih ne posaljete tuzilastvu?
Hare je Tito ba .
znaš li ti bolan koliko je ganić težak miliona,a šta je imao prije rata,da ste normalni nazivali bi ga pravim imenom-ratni profiter,dok niste počeli napadati,borac sam,na liniji 4g,ratni logoraš3mj
primiču se izbori,ali džaba,džaba
Svaka cast Harise!
BRAVO HARISE. JOS JEDAN DOBAR POTEZ!
Hare odmah zove Sanelu...
sta ti znace ovi bosnjacki interesi, ja sam Bosnjak-katolik