Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaro zmaj od bosne u austriji nemozes cistiti kotejnere to slabo rade stranci taj poso je dobro placen inace ga rade austrijanci a sto se tice harisove zahvale cojk u pravu jaro pogledaj bolje sela i bosnu cijelu a uzmi u obzir neke 88 ,89 godine nisi mogo zamisliti da se moze ovako izgraditi bosna a izgradio je narod i oni vani i ovi u bosni samo ja mogu reci fala svim zemljama koji su primili nase ljude to znaci manje sirotinje u bosni\"\"\"
\"Izražena je velika zahvalnost Vladi i građanima Australije za prihvat velikog broja bh. građana, koji su danas korisni australskom društvu.\" ma ja... sad ima ko po autraliji istresati konejnere i cistiti WC-e da potomci engleskih robijasa ne bi prljali rucice A o Silajdzicu mogu reci samo jedno: GOVNO
Koji je bandit ovaj Hare. On se uvijek zalaze za nasto cemu u tom trenutku nije vrijeme. Npr, sta ima veze Australija sa BH elektorpotencijalom. Ne moze BiH izvoziti struju u Australiju. S druge strane, mogao se portudiuti da se sklopi bilatelarni sporazum izmedju BH i Australije da nasi ljudi u Australiji ne igube BH drzavljanstvo. Hare je cetnicki agent, ali nece jos dugo jer ga je raja procitala.