Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo vas trebamo gledati, hajvani jedni...🤮
Cirkus uživo hahahaha kad za govornicu stane ona brkata budala Nikšić hahaha
kad da gledamo, samo pauze? evo prijedlog, svaka pauza parlamenta - jedna epizoda vize za budućnost, taman izgledam sezonu u jednom danu.
Joj ovog papka sto je manipulisuci imenom prevario birače da mu daju glasove
Hajde bar da vidimo kako sapunica ide uzivo
Fakt ne mogu da vjerujem da je tek sad ovo nekom "palo" na pamet...koji su to nehljebi... motaj kablove
Direktan prenos al da Velid Spaho komentariše.
obavezno, pa nek narod vidi ko su i sta su
Je li ovo onaj uhljup koji nije objavljivao svoje fotografije tokom predizborne kampanje nigdje da navuce maloumnu gerijatriju da glasa za njega jer su mislili da je bivsi clan predsjednistva?
ŽELJNI SMO VAS KO GRGO BOGA.
Kreativniju inicijativu nije podnio niko od 1995 godine. Odiše promućurnošću i fluidom ko i njen podnosilac.
Daj da gledamo sijelo vašar uživo jedni hodaju drugi na mobitelu (jedni tipkaju drugi pričaju jedna ruka preko usta) neki nešto ko i prate u suštini ništa.
zaboravi napisati da neki i spavaju (zatvorene oči)
Bas cu tebe gledati
Ma ja. Dja politike, filmova iz prošlog vijeka, tv bingo show i tako tih gluposti pa se onda čudi što niko nije voljan plaćati rtv taksu