Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haristos Silajdzijev opet ima namjeru da prevari gradjane Republike BIH. On ne podrzava dvije tacke prudske veleizdaje (imovina i popis) iz jednostavnog razloga sto za izglasavanje te odluke (natpolovicna vecina) glasovi SBIH nisu ni potrebni. Sa duge strane tamo gdje su glasovi SBIH potrebni da se sprijeci legalizacija genocidne tvorevine (ustavni zakon) on se stime slaze. Tako skolovani srbijanski agent ponove glumi patriotu, a u stvarnosti pored njega OPET prolazi citav prudski paket veleizdaje.
PIPO BUDALO PA IZADJI NA ULICE GENOCIDNE TVOREVINE fbih I ETNICKI OCISCENE OD SRBA IZADJI I TRAZI DA SVOJE PASALUKE KANATONE UJEDINITE AKO VAM HRVATI DAJU MALI LOJAVI BALISKI IZMETU
Po obicaju sve sto je rekao je ispravno. U stvari Hare govori ono sto vecina nas razmislja a nesmije ili nece da kaze vec se zaklanjaju za zamjenu teze. Harisov problem je vise u tome sto puno prica a malo radi. Tihic je za vrijeme svog predsjedistva, ako nista ganjao RS po ustavnom sudu BiH I u nekoliko navrata dobio slucaj.
Prema anketi svevijesti.ba, ZELJKO KOMSIC NAJPOPULARNIJI POLITICAR U BIH, U STOPU GA PRATI HARIS SILAJDZIC. STA BI HARE DA NEMA IZDAJNIKA IZ SDA. TAMAN KAD MU OPADNE POPULARNOST KOD BOSNJAKA, SDA NAPRAVI IZDAJU BOSNJAKA I KATAPULTIRA GA U VISINE. CESTITKE ZELJKU I HARISU.
Bolje past s kruske neg izac iz utrobe vampirskih krvolocnih majki zvjerri-srbskih horda ubica i fasista...! BOSNA4EVER!
Pipo...! Da nisi u djetinjstvu pao s kruske? Da si gup, jesi ! Mnogo!
Narod treba izac na ulice i trazit suverenitet Bosne i Hercegovine,i ukudanje genocidne tvorevine rs-ke,sve dok ta genocidna tvorevina postoji nikad Bosna i Hercegovine nece moci postat jedna normalna drzava.Vidjelo se prije neki dan kad genocidasi iz rs,nisu dozvolili da Bi H,bude clan udruzelja drzava koje ce sprijecit genocid i holokost. Sramota sta se radi u nasoj drzavi,genocidasi i fasisti blokiraju na sav moguc nacin prosperiteta nase drzave. BOSNA4EVER!
@ Dusanka Imas na mene iscil ocito te nesto Gazije vuce pa se potpisujes u moje ime. Jesi li probala opaliti Dodija cipelom ja svki put uspijem u opaljivanju.Hoces rezultat a onaj kraj je najbolji. Sto Velis Dusanka!
Ups! Zahebao sam se, Dodik vidio igricu prije i razradio!
EVO JEDNA PRILIKA DA SE IRGICOM VJEZBATE SA CIPELAMA NA DODIKU KORISTITE OVAJ LINK http://bhraja.co.ba/igrica/igrica.swf
MOJA DRAGA GEBELISTICKO BALISKA STOKO NA OVIM KOMENTARIMA BALIJETINE ASIMOVE HOCETE LI RECI KOJIM PRSTOM JEDES A KOJIM GOVNA SUPKA CACKAS GENOCIDNU TVOREVINU fbih OCISCENU ETNICKI OD SRBA NIKADA NECEMO PRIZNATI I ASME SRPSKI UBICO SA PEROM 57 SRPSKI CIVILA I TROJE DJECE JOSANICA 107 BJELOVAC ZATVOR U SREBRENICI IDIOTE BALISKI STAVI NA OVU STRANICU ZLOCINE SVOJE MUSLIMANE NEKA ITAJU FASISTO ZIVIO RADOVAN KARADJIC
Ovi pametni što banuj komentar, i ostavljaju komentare samo primitivaca i provincijalaca ima da mi se napušite kurca. Kako samo imate hrabrosti da takvo nešto. Vidjet čemo se jedno pogledat čemo se u oči.
JESTE, JESTE!!! SRBO-ČETNICI I JEVREJI IMAJU ZAJEDNIČKO I TO DA SU U PROŠLOM RATU SRBO-ČETNICI ISKAZALI SVOJU \"LJUBAV\" PREMA NAŠIM KOMŠIJAMA JEVREJIMA, TAKO ŠTO SU IM DO TEMELJA SRUŠILI SINAGOGU U DOBOJU, I TO USRED BIJELA DANA!!! KO NE VJERUJE-NEK PROVJERI!!! HEEEJ, FAŠISTČKO SMEĆE STE VI SRBO-ČETNICI I JADNICI TRUHLI KAKVIH NEJMA U UNIVERZUMU ;-) JADE JADAVE SRBO-ČETNICI, FORA PJENE, A VAAAMOOO SRBIJICA-SMRDIJICA SVE MANJA I MANJA ;-) AAAAAAAAAA HA HA AH AHA HA HA HA HA HA!!!!!!! :-D
(nastvak..) Bosnjacki veleizdajnici na vlasti, okupljeni oko stranaka SDA, SDP, SBiH i DNZ, uz podrsku onih sto ih biraju vec 16 godina su ocjenili da rusenje bosanske drzave mogu odraditi ranije, prije 2013, kada stupa na snagu oduzimanje drzavljanstva za oko milion prognanih Bosnjaka iz dijaspore. Taj zakon su progurali srbijanski agenti infiltrirani u rokovodstvo SDA, SDP i SBIH , kao sto su Tihic, Lagumdzija, Izetbegovic i Silajdzic uz pomoc mase klimoglavaca i suncokreta u njihovim privatnim strankama. (nastvak...)
Historija je uciteljica zivota, a bosanska historija nas uci da su dva puta u nasoj historiji bosnjacki veleizdajnici stali na stranu stranog agresora i tako srusili bosansku drzavu. Prvi puta u toku pobune Husein kapetana Gradascevica, veleizdajnici Alija Rizvanbegovic i Smail aga Cengic (koja li koincidencija) su stali na stranu Turske i tako ugusili pokret za nezavisnost. Drugi puta, veleizdajnik Mehmed Spaho i njegova JMO su prodali Bosnu za Spahinu ministarsku fotelju ( na kraju su ga velikosrbi ipak ubili). Mozemo mi i ovaj puta zabiti glavu u i pijesak i pretvarati se da nista ne vidimo. Nema problema, samo ovaj puta cijena toga je trajni nestanak bosanske drzave. (nastvak..)