Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto jos Silajdzic nije kocio u BiH....??? Jedino je dopustio svojim lesinarima da pokradu i uniste ono sto on nije uspio.
Silajdzicu svaka cast, i ne treba da bude dvojno drzavljanstvo, ili BiH, ili drugo, pa nek placaju dodatne taxe, i odmah ih otpustiti s posla a ustupiti mjesto s BiH pasosisma i ko se tako osjeca, a ostata u Srbiju, Hrvatsku i Crnu Goru pa nek trazi posao. Da imi neke privilegije imamo. Svaka cast!!!! 100% za Harisa!!!!
Kasno Marko na Kosovo stize. eheheee
eto za kakvu se \"hare\" 100% BiH bori. Dobro je da su Srbi i Hrvati jaki k\'o betod i da su naravno konstutivni narodi u BiH.
HARIS JE JEDINI POLITICAR KOJEG SE SRBI PLASE!!! DA JE NA NJEGOVOM MJESTU TIHIC ILI RADONCIC BOSNA BI SE RASPALA.
@Elmo Republika Srpska danas bila na političkoj ivici da se nije pojavio Haris Silajdžić i srušio ustavne amandmane. Zato sam mu ja duboko zahvalan, bez obzira šta ko mislio o Harisu Silajdžiću. On je srušio taj paket i otvorio neke drugačije perspektive u uređivanju Bosne i Hercegovine\", kazao je Dodik. Zahvalnosti radi, na nekim predizbornim skupovima koje je držao Sadik Bahtić, visokopozicionirani član Stranke za BiH i aktuleni poslanik u Parlamentu BiH, nastupao je i sam Milorad Dodik. Vidis da mu se Dodik zahvaljivao, prati malo stampu i desavanja, bolje nego da tu pises gluposti i vredjas.
Stvarno su ovi srbi nezahvalni levati, napadaju Hareta a covjek vam legalizovao Republiku srpsku i sve institucije, ostavio vam je cak i Srebrenicu u amanet koju kad ste klali on je spavao a bio je Premijer vlade, pa vas je ujedinio svojom retorikom kad ste se svadjali i bili podjeljeni i kada je u Derventi linija razgranicenja bila, pa vam je spasio Policiju RS-a, pa je i one Ustavne promjene sprijecio za koje sada kazete da nema sanse vise na tolike ustupke da pristanete, pa je Bosnjacima ekonomiju unistio, rasprodo im firme, raskucio ih, unistio im moral i osiromasio ih, doveo im i neke Indijce da im truju rijeke i prirodu itd .. Stvarno ste neki tezak i nezahvalan narod vi srbi.
Oni koji likuju zbog ruš.enja vjerskog objekta su obični s.m.r.adovi i ot.pa.dnici ljudskog roda, i samo i svoju vjeru sramote, ali vjerovatno nemaju pojma ni o jednoj vjeri već su obične dž.uk.ele i intelektualno zaostale osobe.
Ja vise ne mogu da vjerujem da su ovi smrdi ovako glupi... Citate li vi ista ili samo slusate sta vam vasi stariji lazzu????
e moj pisho @cp60 ti da si ikad procitao bibliju ne bi ovako ispadao gloop nego bi se drzao 10 bozijih zapovjedi kao \"pijan plota\" ali ti od pravoslavlja neznash nista,zalosno sto tako blatish pravoslavnu vjeru s tim svojim uletima kako bi rekli stari egipcani: ;) bolje ti je da sutish i da te mi smatramo gloopim nego da ovako progovorish i otklonish svaku sumnju
STA CE NAM OBJEKTI NEKE ISLAM SEKTE BIBLIJA JE ZAKON I KAD BI NAUCNICI NAPRAVILI RACUNAR NA OSNOVU BIBLIJE TO BI BIO NAJSAVRSENIJI RACUNAR SVIH VREMENA
@Livno @Englez sa vashim stepenom inteligencije koji je vjerovatno manji od broja opanaka koje nosite nazalost nikad necete skontati da su vjerski objekti bilo koje vjeroispovjesti ponos svake drzave pa tako i bosne i hercegovine
Pa sta? J.ebla te džamija govorim kao Bošnjak. Rusi vjeru pravi puteve to ja kažem
SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!!
A budaleeee. Jesili ti normalan?