Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-za nepovjerovati,i po treci put.Sve je moguce,kakva slast takva i vlast......
Dobro ja tebi kazah,UBD (Unija Balkanskih Drzava) to ce ti biti za nas rjesenje.Od EU nema nista,pisi propalo.Samo pljasu capri.
CRO je hrvat kolko je i AKADEMIK
CRO 29.05.2010. u 21:47 YEBO TI AKADEMIK MAMU A TI MU JE DRZO
@akademik: ispusis ti meni urack kilavi 3x
Pogresno si protumacio \"pratim\" ja sam mislio u toj ideji, jer sa ovim trecim ne idemo nikuda, ustvari vidis po komentarima da nas samo nazaduju :))))
@AKADEMIK Ne obracaj paznju na male zelene... Pozdrav !!!
@ AKADEMIK KRATAK LANAC TE JE POCEO NERVIRATI , MEDJUTIM AKO TAKO NASTAVIS MORAT CEMO TI I BRNJICU STAVITI .
Jel se očitovo,onaj Nebojša Pijano oko ovoga...jel uputio pismo Tadiću,da ovo nije stav prešjedništva...Prđele zrele,opadale zelene...potpisujte šta hoćete,koliko hoćete.mi znamo,da nam ne preostaje ništa,nego novi fajt,...neka...to bar znamo...ili ćemo naučit...nadam se da dovršimo rat sa pobijedniikom...a da ratni profiteri idu pred zid...normalno...koliko jih dočeka kraj rata...hja!
@nosam bolje veliaka srbija od muslimajmunije.
Nova Jugoslavija je neminovnost inace odosmo svi u tri lijepe materine. Vidite li sta nam vjere uradise, utjerase narode u bogomolje i razvise im fashizam veci od hitlerovskog.
MAJKU VAM MASONSKU IDITE NA MARS PA TAMO PRAVITE TO VAŠE JUGOSLOVENSKO SMEĆE da ne povjeruješ da će nam uvalit po TREĆI PUT (Jugoslaviju=velika Srbiju)
VSTV potvrdio imenovanje Dragice Glušac. Poslije ovakve odluke mi više nećemo svjedočiti, kazala je Hasečić. Uprkos negodovanju najšire javnosti u BiH, žrtava i njihovih porodica, Visoko sudsko i tužilačko vijeće (VSTV) BiH, pod predsjedavanjem Milorada Novkovića, potvrdilo je imenovanje Dragice Glušac za tužiteljicu Tužilaštva BiH, saznaje \"Dnevni avaz\". Učinjeno je to iako bivša sutkinja i advokat ima do kraja mračnu ratnu prošlost. Ona će uskoro stupiti na ovu izuzetno važnu poziciju, i to vrlo vjerovatno u Odjelu za ratne zločine Državnog tužilaštva!? Uvjetna kazna Dragica Glušac poznata je kao braniteljica zloglasnog ratnog zločinca Radovana Stankovića, pravosnažno osuđenog na 20 godina zatvora za strašne zločine u Foči, koji je prije tri godine pobjegao iz fočanskog zatvora i slobodno živi u Srbiji. Branila je i druge optuženike za ratne zločine, poput Zdravka Božića, Marka Ademovića. BOLJE SE ZABRINITE STO VAM GENOCIDASI SRBI DRZE TUZILASTVO I POLICIJU!!
fino, genocidna srbija uporno radi na ne reviziji tuzbe bih-e protiv fasisicke genocidne srbije, a ta ista fasistoidna banda genocidnih krvolocnih srba udara opet po bosni i hercegovini......jadna bosno i hercegovino!
davno ste se vi srbo raspali, a ako su svi ko ti i jos nije kraj vasem raspadanju, raspast se mogu i portali koji podrzavaju tebe i slicne komentare