Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel vi mislite da mi zalimo za takvim ljudima koji su u stanju takve stvari raditi mi zalimo vas sto iste takve iz svojih redova smatrate idolima mi malo po malo...ko za vrijeme Osmanlija...ocistismo svoje redove vi mislite da nam radite stetu...a mi se oslobadjamo olosa...kakav je covjek sto proda vjeru za dzak krompira...zapitas li se nekada??? prirodna selekcija care NAJJACI SAMO OSTAJU!!!
Kakva je takva je,naša je mi druge i rezervne nemamo a DRŽAVNA policija SIPA svaki dan hapsi gen.oci.daše,ima države,IMA.
ja drzave i k u r c a !!!
da li to znači da je na prethodnim izborima došlo do izborne prevare?