Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....tako je DF je.bi malo Čovinja dok mu okice ne ispadnu.tražite samo što vas pripada prema broju glasova, a škutor nek se rudonji obrati ako mu šta nije jasno:)))nek nauče matematiku pa nek idu u vlast".oni jaje na halku, vi jaje na vagu" ha ja:)))
čovječe, df izlazi iz ove koalicije, zar je to toliko teško shvatiti. Jedini ko ovdje uslovljava je čović.
Hoce da se pripremaju za lokalne izbore 2018, jebo te nedino sto bilo ko od politicara radi je priprema za izbore
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Zaista bi to bilo i najpametnije. Ako Bakiru ništa nije sveto do njegove g*zice i njegovih partijanera, čemu onda ikakve riječi?
DF se treba povući iz vlasti na državnom nivou da su pametni, jer onda nema nikakve šanse da se formira nova Vlada. Vrijeme je konačno da se prestane saginjati Čoviću.
@Canon Jel to danas poslije 16.00 časova, HDZ Agitprop proglasio OPŠTU MOBILIZACIJU i uveo sve snage partijsko botanje.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prvo je izjavljivao da ga ne interesuju fotelje a sad hoce vise foltelja nego SDA. Budi bolan ne bio dosljedan Komsicu a ne jedan dan ovako a sutra onako. Sto se tice odlaska iz BiH , najgori su mi ovi sto vazda kukaju da bi otisli kad bi imali gdje . Eno Katar i Emirati traze ljude koji ce raditi sakom i kapom a u Kataru je dovoljno da ti neko garantuje ko sad radi u Kataru i hopa. Samo treba radit 6 dana u sedmici, povruce je i nisu neke plate ali su uglavnom bolje nego u BiH . Sta cekate i jos naucite arapski jezik i to je to . Ali jok ko ce raditi deset sati dnevno( tako rade i drzavljani Katara)
Pa hajde, barem se drze rijeci - sad za sad! Koliko je to dobro, moze biti i lose.
Bakire, zato što se ne znaš nositi sa zlikovcem Ćovićem ti si već osigurao stranci SDA gubljenje svih narednih izbora. Pa, Lagumdžija je bio ovog šupka izbacio iz vlasti totalno, a ti ćeš mu dat pola vlade. A ti..."ti me iznevjeri"...Vi ste isto loš fudbalski tim. Kao gledalac vidiš da jedan tim ne može ništa ovom drugom - koncepcijski. Loš trener. Tako i ti. Jebe vas protivnički trener sa nikakvim timom jer vi iz SDA ništa ne znate, a ne znate jer kad vas čovjek vidi, samo kaže, "Bože sačuvaj."
Mislim da je treci entitet pitanje samo dana,ovdi je Izetbegovic ucjenjen i to ce ga skupo kostati na sledecim izborima.DF ne prestavlja nikakav narod i zato nema prava koliko Covic,Podicu prelivodo,ocito si precijenijo u koje ces se kolo uhvatiti,sve si dobijo od SDA a onda si pobjegao,nevjerujem da ces biti uspjesan politicar,bjezi sto prije u penziju....
Samo se svadjaju za vlast, a kad je dobiju nista ne urade.
Kako ne urade pa obezbjede sebi 10 koljeno , pokradu sve sto nije za nebo pripeto .... Vidis da je belaj oko fotelje nije oko toga sta ce ko da uradi za ovaj narod nego gdje su pare to je problem . Kontas !!
http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/bs/features/setimes/features/2015/02/25/feature-01
DF je kvazu stranka koja ima vazan zadatak razjedinjavanja Bosnjaka i unosenje smutnje na politickoj sceni BiH
http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/bs/features/setimes/features/2015/02/25/feature-01
Hrvati , pustili smo vas da imate legitimnog predstavnika i sad se prokurcili ... Sljedece izbore svi za Komsica za predsjednika Hrvata
PUNA PODRSKA DF
CISTA DESETKA ZA DF materemi moje samo od sad glasam za njih i sad sekajemstosam dao glas SDA to jeisto ko da sam dao HDZ SRAMIM SE
Kao da igraju šah! ŠAH-MAT! DA LI ONI, SVI KOMPLET, UOPĆE IMAJU MORALA?
HDZ a nije bilo, pa su kukali da su majorizirani, diskriminizirani, itd i sada kada su na izborim dobili koliko su dobili sad osta suplja i hoce ama bas sve... Pa koji su to pakasi... Jadne Bosnje sa budala istocno i zapadno!!!
šTA KAŽE čOVIĆ VEĆERAS, OPSTRUIRAĆEMO U DOMU NARODA! ZNAČI DA JE MISLIO NA PLAN "B". NO, IMA I PLAN "C", NEZNAM KAKO GA NISU ISKOPALI. HDZ-POTRUDITE SE JOŠ MALO - PLAN "C" IMA STVARNO!
samo vidim kako se palite ovdje... ugrozeni jedni, pa drugi pa treći zato što je drugima ili trećima bolje... grebo te život, koju šušku ima ova gospoda svaki mjesec, malo im sve pa još moraju sazivati sjednice na nedjelju, koja je dakle neradni dan, mimo svega je i državni praznik! Pitam ja vas: kolika dnevnica će im biti? Dvostruka? trostruka? Malo im crne zemlje!!!
Canon_Canon>>> ZAR NE PRIMJEČUJEŠ KO JE U OVOJ GUŽVI REZERVNI TOČAK? oNI KOJI SU POTPISALI USLOVE PARTNERSTVA, KOJE JE DEMOKRATSKA FRONTA STAVILA NA STO!
Bosna je zaista pravo siroce,zrtva posesivnog neprijateljstva i nebrige-ljudske sebicnosti. Sifete,ti si u ovoj drugoj kategoriji....stidite se i ti i Emir