Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZSRAMOTA SUDIJA,AL TAKVA NAM JE DRZAVA NIKAKVA
Kod nas u RS ako uopšte osude nekog direktora ili funkcionera oni dobiju do godinu dana zatvora koje otkupe za novac i ne idu u zatvor.Katastrofa od prava i pravosuđa.
Pripremiti sredstvo sa kojim se pravda može uzeti u svoje ruke, za slučajeve slične ovim, ako ne želimo dočekati ovakve sudbine.
Pa šta uradit ? Ubit sudiju ? Pa i on po ingerencijama sudi ?!! Jeste razmisli da izadjemo na ulice, da bojkotujemo vlast i dovedemo poštene ? Koje ? Pa evo prije svih Bogica Bogicevica i tako dalje i tako dalje ?!! Ili opet SDA pa u krug ?
Jedini pravednik u BiH je ak 47 .Ovo bezakonje u BiH je prevrsilo sve mjere.Zasto primaju ove korumpirane sudije platu sa drzavnih jasli odnosno poreskih obveznika ako se nece staviti u sluzbu istih? Jasno ko' dan da zive od mita.
Prava slika i prilika naseg sudstva..sramno, ponizavajuce...u nasoj drzavi najjeftiniji je ljudski zivot i to na zalost djeciji. Potop pravde i dostojanstva!
po meni je najbolje bilo da se materijalno obesteti porodica. Jer niko koristi nema što će doktorica platiti 30 hiljada umjesto da leži godinu dana. Osim što će država tu ubrati 30 hiljada. Trebali su presuditi sa 100 hiljada materijalne nadoknade porodici. Život i bol za djetetom se ne mogu ničim platiti ali eto materijalna nadoknada je ipak neki vid obestecenja.
O Bože, kakva smo mi rupčaga postali, Roditeljima želim puno snage da se izbore protiv ove nepravde.
Da smo svi izašli na ulicu i rasturili ih ko u februaru daleke godine racku bi on ovako presudio. Nego je ovo napravljeno da sad klixamo i fejsbučimo...
A uša sudije prodane duše sve vas treba dobro pretresti
Narod treba uzeti ptavdu u svoje ruke jer mafija je u politici u sudstvu u zdravstvu,policiji
Da nije doslo do toga ali to dijete ne vrati na zalost ni 100 godina robije da dobije
Glup si !
Kako su jeftina radnička i sirotinjska djeca. Tek ćemo da shvatimo šta je neoliberalni kapitalizam. Ko ima, ima sve. Ko nema, nek crnke. Djeco naša draga, izvinite. Pocivajte u miru.
SUDSTVO I TUZILASTVO TK SU NAJVECI KRIMINALCI KOJI RADE TAJ POSO NE RJESAVAJU KRIMINALNA DJELA GODINAMA TAKO SVE NAJGORE STO MOZE BIT U TIM USTANOVAMA SU OKORJELI KRIMINALCI.KOJI PIDRZAJU KRIMINAL FUJJJJ.
Bm ti drzavu . Ajmo na uliceee !
Da je zakon propisao vecu minimalnu kaznu, sigurno da bi bilo vise od 1 godine. Za svako djelo ima zakonom propisana min i max kazna zatvora. Tako da osim samih sudija koji su vecinom teski odron, smece i vecinom zloupotrebljavaju ionako nakaradan zakon, krivi su i ovi sto sami donose ovako nakaradne zakone…
Bosna, zemlja nepravde... I jos se branilac buni sto je dobila godinu dana. Ovu zemlju nece razoriti niko izvana vec ce istrunuti iznutra...
Hoćemo li se dignut malo zbog nas kao što protestujemo zbog drugih naroda?