Očekuju formiranje vlasti u BiH
0
Shaheen: Pažljivo pratimo bh. političku scenu
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od takvih sharenih lazha i paralazha nemate doslovno nista, sto se tiche ova tri,. od Bosone, nikad veche fukare nisu ni vladali nit izrodjeni bili u sva tri naroda. Ja ipak mislim, ako je islam tako vama neprihvatljiv.. kako to da se pravslavljani i katolici ne slazu makar oko vjere, pa zar im Bozanstvo nije isto.. Islam je neutralan i od Bosone, i svih zemalja svijeta.. Islam, uvazena gospodo, niti ste vi formiriali niti cete vi unistit. I vas je Stvoritelj stvorio,. dakle.. Bosni i ne treba nista ni bolje, nego tako kao jeste,. dok god ne dodje nova generacija ljudi..
A ko u BiH po tebi valja? Naravno, osim tebe.
Bit će bolje, čim reketaši (SDP) pljačkaš i atentatori (Lojanovići) i crnokošuljaši - sljedbenici fashista i nacista (Hrvatska stranka propalica) iz vlade Valentina MajMoončića budu preseljeni tamo gdje pripadaju - u KP Zenica.