Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... de ba srbi, opametite se vec jednom pa da udjemo u Evropu i zivimo ko ljudi ... Neke od Prednosti Svetskih Integracija: 1) no gusle vec elektricna gitara 2) no opanci vec Nike 3) no prepecenica vec Ramazzotti, Whisky, Cognac, itd 4) no smrad vec deodorant, collogne, aftershave itd. 5) no junastvo ver rad 6) no cvarci vec Wiener Schnitzel, steak, sushi, côtelette itd 7) no mrakaca vec struja (ono sto lafo Tesla napravi) 8) no blato vec asfalt, plocnici, setalista (uredjene povrsine po kojima se mozes kretati koliko hoces a opanci ostanu cisti - znam da zvuci nevjerovatno, ali vjeruj mi) 9) no livada vec parkovi 10) no bijeli orao vec avion (naprava za letenje - mozes letiti gdje hoces sam a ne da gledas orla kako uziva) 11) no pantljicara u tople ljetne dane vec redovna stolica od ciste i zdrave hrane 12) no neprijatelji all over the world vec saveznici, prijatelji, poslovni partneri 13) no dijeca bez obrazovanja vec djeca sa obrazovanjem 14) no minska polja vec rodna polja 15) no kalasnjikov vec laptop 16) no sajkaca ... ah to mozes zadrzati, pa demokracija je majkomu breee ... itd, itd Mane Svetskih Integracija: 1) no pucanje po Dubrovniku, Sarajevu, Mostaru, .... ... .... tako, it is up to you, kao sto vidite ima puno vise prednosti i za vas i za nas breee. Hajde brate vec jednom, pa da nas sve krene breee.
MAN SE RASO SUME LEDINA I BRDA NEGO IDI U 'AG' AKO IMAS MUDA PO SUMI SE KRIJES KO ZVER OD LOVCA USRA SE U PONOS PRAVOG CRNOGORCA SRPSKA TI SE TOPI KO BALON OD PENE U NJOJ SAMO ANARHIJA LOPOVLUK I SMENE U SARAJEVO IDEM I SVI MU SE DIVE 'TURCI' OD NAS BOLJE BOGATIJE ZIVE SVEGA NAM JE DOSTA BRE DOSLO PREKO GLAVE SRBADIJA NECE VISE JESTI TRAVE KOLIKO TE MOLIM NEMA VISE BRIJA JOS TE UVEK VOLI KURVICICA TVOJA LJILJANA ZELEN KARA-ADZIC(ako jos moze)
cuj policija RS trazi karadzica. ma bjaaazi, pa oni ga i kriju, sve su to cetnici...
MA JEBO ME I RASO I FRANJO DAJTE MI PARA I HLJEBA BAAAAAAAAA!!!
ko je ovaj supak sto se potpisuje ko A.I.
Komediograf Branislav je Nusic opet popularan! Ha, ha, ha..
haha
DA TO NIJE NEKI VIC? SEGAJU SE KO MACE I MIS
STA JE OVO, OVO STO DRZI BLOKCE U RUCI I KAO NESTO ZAPISUJE??? JELI OVO COVJEK ILI MUHA???
Pa, brate moj dragi Alija gdje si tako dugo...Vec sam se bijo zabrino da nijesi i tamo, nedaj Boze, umro... Cuj Tito vas zatvorijo, sredicemo mi tu komunjaru cim ja i Slobo dodjemo tamo ali sad imamo nekog posla morat cemo to malo odgoditi a dotle ti i Franjo pripremajte teren... Mene mogu uhvatiti samo za ono sto mi je jos ostalo u gacama, a mali Bakir je dobro... Neki dan me zvao mobilnim, Sasa i on su i dalje veliki prijatelji i da znas veci su maheri od nas, visu lovu obrcu i rade ko prava braca... Ovaj narod vodje bleji ko sto je vazda blejo, neki su poceli da seru a nemaju ni za toalet papir i bas oce da im jopet jedan rat serviramo, no jebiga ne daju sad ovi.. Ja sto ja oduzih jebote a zaboravijo da imam partiju karata sa sefom SFOR-a samo o ovom suti to je tajna.. Ajd nek si mi ziv i zdrav.. DAJ RAKIJE I KRMETINE
Radovane brate ne daj da te uhvate... Cuvaj se brate ili ako te bar uhvate nemoj im ni prijepodne ni posljepodne reci gje su pare za koje smo ih prevarili... Nisam ti se dugo javljao jer nam je onaj, onaj, ma onaj, komunjara Tito napravio zamku meni i bratu Franji Tudjmanu, uhvatio nas i zatvorio na Pakleni Otok... Heto, prosle hevte smo im utekli i sad se krijemo i spremamo da razjebemo i ovo ovdje sto su stvorili, no ne mozemo nikako bez tvoje pomoci i pomoci naseg brata Slobodana Milosevica... Zato dolazite ovamo sto prije, zajebite Hag (Uhh ja opsovah ruzice me moj Himzaga Polovina) dolazite da i ovdje organizujemo rat... Ja i Franjo smo vec neke pouzdane ljude sa Paklenog Otoka angazovali da rade za nasu stvar.. Pozdravi mi Bakira kad ga vidis i tvog Sasu.. Jesu li jos dobri prijatelji i poslovni paretneri HAMDULILA
Ma da se oće naći kakav revnostan pa da ga uhvati.Ko mu jebe mater što se mene tiče.
Vidio sam Rasu, skroz prolupo. Pustio bradu do koljena. Druzi se medvjedima. I francuzima.
Raso pazi metak!
fataju maglu