Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ih auta dobro posluze..
I zdravlje
Je*o te to kad si sakat ostao braneći državu koja te ne j**e ni dva posto. I na kraju ti da auto da šutiš. Jadni ljudi, ali barem nešto da dobiju. Da ovih ljudi nije danas nas pola ne bi bilo.
podjela automibila je sramo jer nekima od njih ovo je drugi auto a možda i treći a pri tom nisu vratili predhodni. zar su se samo 100% invalidi borili za ovu državu,jeli iko iza njih ostao na linijama? demobilisani nisu dobili ni marke kao da su se borili u drugoj vojsci
@cudobosne Očito, neki su imali sreće što su ranjeni, ostali ili rade, ili žive na obiteljskoj grbači, krpaju kraj s krajem.
Prvo vidjeh sliku, pa sam onda procitala naslov i text. Prvo sto mi je palo na pamet je ona pjesma od Zabranjenog Pusenja “Pocasna Salva” . Da ih sto duze i u zdravlju voze. Zasluzili su !
Najmanje se meščini isplatilo izaći zdrav i čitav iz rata.Ti ništa ne dobivaju
kakav si ti invalid ako ne vozis feliciju.
A šta je sa RVI 100 %,II grupe ? Nije pošteno i oni su invalidi 100 % !
bice novih octavia na piku jeftino.
Jesu li prilagodili auta invalidskim potrebama? Da ih nebi nalazili na OLX-u za koji mjesec. Ljudima su potrebnije pare nego auto koje ne mogu koristiti.
Jel' Mujo opet prijetio ambasadorima?
Bravo za vladu federacija
Konačno jedna lijepa vijest..
kako ce vozit
@dickhead1 Pa kako su i do sada. Na rucne komande.
kako ce vozit
E svaka cast Ali ovo je smjesno znam njih par Koji vec po 3put dobijaju a znam I one Koji nisu nista dobili a 100%invalidi prve Grupe Ali jbg nisi u SDA stranci sramota...
@gooUser1567692555 NIje bas tako.
svaka cast, ali eto da kazem, ovim ljudima sto su se borili najjeftinija skoda, a trezorasu (btw koji je veci patriota od njih) novi audi, ali pohvalno u svakom slucaju
Časni i pošteni sinovi naše domovine, nek ste nam živi i zdravi! ⚜️🇧🇦