Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram neka bude nasu vlast koja je pristalica napada na Libiju!!!!!!! SRAMOTA!!!!!!
Izdali smo zemlju koja nam je nudila mogucost da radimo i zaradimo od svog rada.Zauzvrat smo im zabili noz u ledja. Milijarda i po ugovorenog posla kojeg se nismo morali stiditi nego smo izvezli svoju pamet i svoje inzinjere. Ali Bosancu se uvijek pruzi prilika da ispadne glup.
Samo 200.000 dolara investicija? - pa pogledajte šta piše dalje u tekstu, fale vam jedno tri nule. Što se tiče Šete, nije se proslavio ni kao ambasador u Ljubljani za vrijeme rata i ja sam iskreno mislila da je trebao biti bačen na smetljište prošlosti - kako je taj zavrtao ruke izbjeglicama, uveo \"porez\" ljudima koji su bili po izbjegličkim centrima i da nisu od slovenačkog CK dobijali konzerve, makarone i deterdžent, bukvalno bi skapali od gladi i peksinluka da su se oslonili na slovenačku vladu ili BH ambasadu, a on ih još \"oporezivao\" - nene iz Zvornika i Foče, svojim sam očima gledala. A zlikovca Gadafija je branio sve dok mu naši nisu poručili da je vrijeme da se pokupi i kidne - samo je izdajničko komunjarsko \"Oslobođenje\" htjelo bojavljivati njegove priče da je u \"Tripoliju situacija normalna\". Moj muž je bio u Libiji 1984, kad je \"pukovnik\" sve strane radnike natjerao da na stadionima prisustvuju javnim egzekucijama
zato tvoja mama stize da poopushi citavoj opstina,racunajuci i vojnu bazu
h.bem ti ma..r SETAAAAAAAAAAAAA HOCES DA DOVODIS lIBIJCE DA UZIMAJU JOS ONO MALO STO IMAMO ONO STO NASOJ SIROTINJI PRIPADA U NASOJ ZEMLJI MRS KAKO TE NIJE SRAMOTA COVJEK SE PREKUCE BACIO S PROZORA NEMA STA DA JEDE NEMA DJETETU DA DA DA JEDE A TI BI NEKOM DA UCINIS USLUGU DA MU STIPENDIJU DAS............... SRAM TE BILO. TAKO NESTO PREDLOZITI . ............................... GO.NO JEDNO mR.
Nemozete pusiti i Amerikancima i Libijcima , vi bi svakome popusili a na kraju ga ispusite
PAR CINJENICA O LIBIJU KOJE VJEROVATNO NIKAD NISTE CULI BNP po glavi stanovnika: 14.192 $. Primanja na racun nezaposlenosti: 730 $. Plata medicinske sestre: 1.000 $. Za svako novorodjeno dijete drzava porodici placa 7.000 $. Nakon sklapanja prvog braka svaki bracni par dobija 64.000 $ od drzave za kupovinu stana. Prilikom otvaranja privatnog biznisa svaki gradjanin dobija 20.000 $ pocetnog kapitala od drzave. Obrazovanje u potpunosti besplatno. Zdravstveno osiguranje za svakog drzavljanina u potpunosti besplatno. Cijena hrane simbolicna. Elektricna energija za upotrebu u domacinstvu besplatna. Krediti za kupovinu stabenih objekata i vozila bez kamate. Prilikom kupovine automobila drzava placa 50% cijene vozila (pripadnicima oruzanih snaga 65%) Cijena goriva smijesna (litar benzina Kosta 0.14 $
5+ za BIH i zato sto je glasala za vojnu akciju.Gadagfijevo je proslo tako da se za poslove ne treba brinuti.Nova vlada novi ugovori samo ce se nastaviti gdje se stalo.Sta je trebalo datyi mu podrsku;pa njegov ga narod hoce da svrgne .Dostaje i njegovog bilo.Pametan potes samo uz najjace poseri sve ostale.NATO I USA provijereni prijatenji BIH i svog bosanskog naroda.Znam da ce sad kojekakvi ublehasi da ospu kako nam je Amerika kao smjestila rati i tako to ali da vam odma kazem ne izvrcite i ne gl\\lupirajte se najvece zlo je veliko srpskka politika i cetnistvo koje je i razorilo i Jugu i citav Balkan. Zivjeli
meni je i jos 1000 nas licno pomogao pukovnik i hvala mu velika a greska je sto nam je vlada u svemu prodana dusa podrska Gadafiju
Monji Bosnjaci,vi koji navijate za diktatora Gadafija i uz pomoc Srba,vjecitih mrzitelja Amerike podrzavate Gadafija.Urazumite se malo i ne zaboravite da je Amerika pomogla i spasila nas Bosnjake od Srpskog zlocina i genocida.Treba pozdraviti izglasanu rezoluciju UN i podrzati Libijski narod koji je ustao protiv diktatora Gadafija.Vidim Srbija i dalje vodi glavno kolo na Balkanu i dalje pisa po ostalim bivsim republikama samo DOKLE.....
kakvo sad izvinjavanje
Šteta je što firme ne rade. Neopisive su patnje libijskog naroda koji stenje, krvari i živi u svakodnevnom strahu od satrapa koji je cijelo ovo vrijeme trebao biti u bolnici za umobolne. BH firme će i dalje raditi samo ako su kompetitivne i to svugdje... ne samo u Libiji. Najvažnije je da Libijci formiraju normalan LJUDSKI društveni poredak. A zašto se izvinjavat????? Šta smo mi to napravili da se izvinjavamo.!! I kome?! Nevjerovatno kakva dezorijentiranost. Arapska Liga je (bez presedana) zatražila od krovne svjetske institucije da zaštiti LJUDE od Nerona. Nek se izvinjavaju oni koji podržavaju Gadafija.
Naravno dase iz moralni razloga mora izviniti Drzava BIH prema drzavi i gradjanima Libije . Akosmo sklapali poslove u takvim velikim ciframa mozemo uzvratiti bar mali gostoprimstvom i ponuditi bar male mrvice gradjanima Libije.
Naravno da se zna, isti oni koji su na Kosovu izdali pa Turcima pomogli da prodru dalje u Bosnu i Hrvatsku. Zna se ko su idzajice i sluge, samo vam ime (Servi) sve kaže. Primatu balavi.
eto vam SDP
Njegova Ekselencija nam nista ne rece o dvije cinjenice: 1. Sta misli o rezimu u kome jedan covjek vlada 42 godine? 2. Sta misli o Pukovniku koji podrzava Diktatora iz Beograda jos dok je Genocid bio u toku?
Trabunjate bezveze! U ime BiH je glasao Ivan Barbalić, inače dobar prijatelj Zlataka Lagumdžije. Srbi nemaju nikakve veze s ovim, ovo je tjeranje AMERIČKOG interesa, a i oni uzvraćaju u zadnjih mjesec dana (vidi pod formiranje vlasti u FBiH). Uglavnom, oni jako cijene mogućnost da uzmu velike količine nafte u Libiji i zato će elitu na čelu sa Zlatkom Lagumdžijom bogato nagraditi u narednom periodu. Živi bili pa vidjeli!