Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što su otišle iz ovako divne Države koja nudi mnogo mogućnosti ?
Sestre zive i studiraju u Australiji sto znaci da ce se u Bosnu vratiti nikad a mozda ni tad:) BiH gradjani imaju talente u svim oblastima osim u politici tu su zastupljeni uhljupi prve klase.Ulaganje u omladinu je za njih gubljenje vremena jer ne vide dalje od svog nosa.
I neka su otisle. Ima BIH pametnije djece od ove dvije curke
Samo naprijed za dvije sestrice bliznakinje jednojajčane! Što li to ne linkovaše video da uživo vidimo tu promociju. Greška do Klix-a?
Zašto proučavaju nešto što se konstantno mijenja? Ono što je u nauci istina danas , sutra se smatra greškom. Proučavajte knjige koje se nisu promijenile hiljadama godina.
...slabo su ti te knjige "ažurne" :)
Jebo knjigu. Praksa najbolje te nauci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"istakle su se svojim znanjem posebno iz oblasti nauke" Haha, ko li piše ovakve glupe tekstove? Kako može neko da se istakne znanjem iz oblasti nauke !?
Ovo je za svaku pohvalu, ovo je nada naše države, u nauku sav novac treba ulagati. Plitičari umjesto što kradu da bi sebi kupili novo auto, mogu uložiti i djecu koja će im napraviti auto. Dok to pojedinci ne shvate, bit' će nam ovako.
Za razvijanje novoga automobila potrebno je oko milijardu €, tek toliko da znas
Ja već davno rekao da su nauka i znanje neograničena i ogromna moć !!! Svaka vam čast, djevojke naše !!!