Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek kojem se sudi u ovome laznom sudu je sigurno pametni od svih vas sto ovdje komentarisete.Cist dokaz o kakvom se sudu radi je to da 10 godina ga ne mogu osuditi i cekaju da umre prirodnom smrti.Gospodin Seselj je ako niste znali diplomirao pravni fakultet za 2 godine i magistrirao za 1 godino sto vi sabani necete nikad.A zasto??? Zato sto nemate kapacitet mozga dok ovako komentarisete.Znate li vi sta u opste znaci najmladji doktor nauka? Vidim da ne.
nemoj samo ti da pricas o krsenju ljudskih prava po medunarodnim konvencijama,iste su postajale i u devedesetim ali za tebe tada nisu vazile pa ne znam sto bi i danas
Na stranu Šešelj, ali sud u haagu je stvarno lakrdija. Deset godina bez presude, a predao se dobrovoljno. ravno Guantanamu i američkoj demokraciji!
Vojvodo, srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem.
pusi kuvac kvetenu :)
je nesunnjiv dokaz satanskog porijekla americkog geofasizma koji se hrani narodima sljedeca su im zrtva muslimani
Sta je idiot ocekivao, da se moze ponasati ko hajvan u sudu i raditi sto hoce i da usto naredjuje sudu sta da radi. Nece vidjeti taj film.
HEBAO TE VAMPIR CICA DR-AZA U TVOJ ZAGADJENI MOZAK SRBA GENOCIDASA ! Sjeme vam se zatrlo srbi vampiri, ZA SVA VREMENA ! Sikter !
Tu nilsku budalu stvarno treba \"u kavez\" među životinje i čitaoce ne opterećivati sa glupostima. On je rođen kao budala, školovao se kao budala i krepaće kao budala dok mi jedemo pečenje i pijemo banjalučko litarsko pivo.
MAJMUN....................................BRE PRAVI....