Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što nam pametno ovaj priča. Pa vanjski dug se mora servisirati i da uopšte nemamo parlament. Sve se može odgađati, ali vraćanje posuđenog i prokockanog novca uz kamatu se mora vraćati na vrijeme pa kad bi se ljudi ovdje sve vješali o grane:)
Bog te vidio usvajaju budžet godinu dana, pa prije bi atomsku napravili i sve nas raznijeli da se ne patimo!
U ovoj godini kontinuirana vlast od 17 godina je pokazala da ne zna, ne umije, ne želi da se suoči sa ekonomskom krizom, već nas u istu tjeraju sve dublje i dublje, otimaju nam pare novim poskupljenjima iz i onako vec praznih novčanika, e nek bude stid svakoga ko je s.d.a. ratnim profiterima koji su nas i doveli o ambisa dao svoj glas!
E čuj Halid Genjac, taj čovjek je obična prdimahovina! Šibicar!
Kad je u pitanju buzet, uvijek ima problema, skoro do zadnjeg dana roka se usvaja.. Nadam se da ce biti ispostovane procedure i da nece biti opstrukcija pojedinaca!!!
Nemojte molim vas da Genjac-Kenjac donosi ikakva riješenja, dohako nam je sa svojom 'politikom'!