Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidiš li budalo šta pričaš, \"boriš se protiv\" diskriminacije, a onda je sam praviš. Ako hoćeš da se praviš pametan bori se za menzu za sve bez odvajanja, ZA OSTALE I ONE DRUGE HEJ JEVREJI, PROTESTANTI, EVANGELISTI KO VAS ZASTUPA
idi kući šamaraj ženu, budalo
Mogao bih gospodin Muharem Serbezovski jednom mijesecno odrzati humanitarni koncert za ostele pa ih hraniti iz tog novca ako vec \"ostali\"nemogu da se hrane u menzama s \"ostalima\"!
Boze sacuvaj ko sve zastupa narod.Sta ce on ovdje.
Slavko Jovicic Slavuj, Muharem Serbezovski, Igor Hamza Raznatovic, Alma Cardzic....PARLAMENT - NO COMMENT!!
>>Hajd\' nam nabroj bar dvojicu imaš piće od mene! :) 1. Čika Mišo 2. Ciganka Rabija 3. Mile Ronhil (ali on je van konkurencije, on je najveci cigan. Ceribaša ! )
Stvarno covjek kad pogleda pojedince koji sjede u parlamentu pomisli s kakvim ja ljudima zivim kad glasaju za ovakve i slicne sto su na vlasti.Dobro je Rambo reko u svakoj drzavi budale pobjedzuju za to sto ima najvise budala.On prestavlja rome tesko njima .
jel za Indijance
Hajd\' nam nabroj bar dvojicu imaš piće od mene! :)
naokn stava o ženama u svakoj normalnoj državi ovaj cigan bi morao podnjeti neopozivu ostavku za sva vremena!!!! glupan, je.bo svaku svoju debilnu pjesmu!
idikući ubleho jedna i povedi harisa,mentora svog
Nek on za ostale trazi da im se daje posao kao i svim drugima,a ne da budu donji zbog boje koze.
koji je ovo covjek tukac, romi imaju puno pametnijih i skolovanijih ljudi da stite njihove interese u parlamentu....
Gori je onaj ko ga je stavio da sjedi i provaljuje i sebe i nas u Parlamentu a to je koliko znam Haris SDilajdžić, magnet za sve probisvijete i klošare u BiH i šire.
Serbezovski je svoju inicijativu za podršku pripadnicima ostalih naroda u Federaciji pretočio u pismenu formu zna frajer i pisat, osim što bi tabao žene, fakat smo smiješni, kafanski pjevač sjedi i smišlja amandmane, provala dana