Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sepic je korektan covjek i politicar
Šepan je zabrinut jer u ovom mandatu još ništa nije klepio, ostao jadan na istom broju stanova i kuča. Realno Šepić je izmislio život, politiku i priču za mnoge čvake i dupelisce u SDA, ali ovakva ekipa bi i Teslu za budalu napravila, jer kad je Konakovič premijer KS, valjda je pametnom sve jasno gdje živimo.
ovo je jedan lopov njegove izjave treba izbjegavati
Slika i tekst. ne kontam. sad ću ponovo pročitati da nema šta izmedju redova
popravili su. sad kontam
Ja ne razumijem zašto se Bosna jednostavno ne podijeli na tri ravnopravne države i svi sretni..
Zasto je Srbija ne podijeli na Sandzak, Beogradski pasaluk i Vojvodinu, i svi sretni? Zasto se Hrvatska ne podijeli na Slavoniju, Dalmaciju i Zagorije i svi sretni?