Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senad Šepić, učenik sive eminencije SDA, regija Unsko-Sanska, vječiti student postdiplomskog studija na pravnom fakultetu, oženjen Lejlom Terzić-Šepić, kćerkom Adnana Terzića, vlasnik stana kod Inat kuće, vrijednog oko 400.000, kao i niza drugih pogodnosti, dojučerašnja je sirotinja za koju niko nije čuo. Zahvaljujući SDA bogatstvo stekao preko asocijacije mladih SDA koja ga je uvela u svijet kriminala, mafije, korupcije itd. Do danas, kada mu mjesečna primanja iznose preko 6.000 KM, obnašao je i pbnaša niz funkcija, dakako i opet zahvalajući SDA.
ko je ovaj pokemon i kome on prodaje mu.da za bubrege ??
našao se ko će o tome govoriti
Nikad kraja dvolicnosti i laganju u BIH.. obrati se ti svojima, pa njima predavanja drzi..
Ma sta ti pozivas, tvoja stranka ne da niakakav napredak u ovoj zemlji da se desi, i ti sad druge upozoravas na nesto!
Pred Parlament izlaze prijedlozi Vlade u čijoj izradi ne sudjeluju ljudi iz HDZ-a. I u odnosu na spomenuti prijedlog HDZ je oporba. On nije oporba SDP-a. Po svakoj logici parlamentarne demokracije, on ima oporbeni odnos. Oni su ovoj Vladi oporba, zato su joj zajedno s nama izglasali nepovjerenje koje je opet osporeno. Ono što je začuđujuće i što je pozitivno jest da HDZ podržava one projekte koji su ključni za zadržavanje šansi da ova zemlja stane na putu euroatlantskih integracija.
Joj pocinju mi i stranci ici na k... ak se zacepilo nek ocepe il nek ne seru !!!
Ko o cemu, kurva o postenju.... Ovaj lik prosipa suplju kako se lideri trebaju uozbiljiti, a njegov predsjednik stranke je blokirao cijelu Federaciju svojom kriminal politikom!
tako ti je to kad na vrijeme nismo poceli praviti autoput ;)