Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjave pristaša ove stranke odaju njen karakter, jer da su imali namjeru da Jevrejima, Romima i Bosancima daju prava jednakosti i ravnopravnosti, to su mogli uraditi u prethodnih 20 godina.
Bosnjaci ce se moci izjasniti u dvije kategorije,oni koji javno i oni koji tajno zderu prasetinu
Nacija - Nezaposlenih Vjeroispovijest - Gladan Govor - Žedan Država - Utopija
Najbolnije od svega u ovom popisu je to što će se pokazati da je sarajevski kanton očišćen od nebošnjaka, ali i dosta ostalih kantona/županija (bez Srba). U Republici Srpskoj će ipak biti određeni broj Bošnjaka. To znači da ideja multikulturalne Bosne i multietničke Bosne pada u zaborav, a ostavlja se mogućnost nekih novih priča na ovim prostorima.
popis stanovnistva je nista nego stavljanje tacke/tocke na i te definitivan dokaz etnickog ciscenja na stranama sa vecinskim stanovnistvom bilo koje vjere
na popisu stanovnistva vi iz SDA stranke se izjasnite kao ĆAFIRI ili LOPOVI!
bez popisa ne znamo koga potkradamo... :D
Nacija - Bosnjak Vjeroispovjest - Islam Govor - Bosanski Drzavljan - Bosanac
U cemu li ste sada vidjeli svoje stranacke interese pa ih pokusavate infiltrirati kroz "vitalne nacionalne"...bagro jedna pokvarena...lazete ovaj narod 20 godina i vucete za nos !
Dosta suplje od vas
vama je najvažnije da šta pokradete!
Nacija - Bosnjak Vjeroispovjest - Islam Govor Drzavljan - Bosanac
Vi ste rak rana ove drzave...
Pitam se da li ima iko dobronamjeran u Tihićevom okruženju ko bi mu pomogao da se vrati u realnost. Kao dugogodišnji politički radnik krajnje je vrijeme da prihvati činjenicu da dvadesetak zastupnika SDA u federalnom Predstavničkom domu nikako nije demokratska većina koja će ostaviti SDA-ovce na ministarskim pozicijama, direktorskim i upravljačkim foteljama državnih preduzeća, sada se kao prave pametni i za popis stanovnista, bitno im je samo da omaste brke kojim milionom namjenjenim za popis.
prevaranti...