Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senka u Mathauzen, na obilježavanje godišnjice stradanje žrtava od fašizma, a Borjana Kišto istovremeno u Blajburg na obilježavanje godišnjice, od stradanja ustaša NDH od partzana, da bi im odala pomen i počast.
A nek im je Din žicu razvuko , draže mi je nego išta. Ovde gdje ja živim , ljudi pobudalili skroz na skroz , prvo pitanje odakle si , drugo šta si ili koje si vjere pa ako mu kažeš šta si ili koje si vjere oni onda jel ti mrziš one druge , onda ni ne pita više , samo ospe po onome koga ne voli ako primijeti da neće dobit batina od tebe.Katastrofa.