Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba celicna , hladna , smirena , pametna glava za REKTORA SARAJEVSKOG UNIVERZITETA i zato idealno resenje je GOSPODIN HASAN MURATOVIC. Ja vam zelim mnogo srece i uspjeha u buducem radu GOSPODINE MURATOVICU.
hasan muratovic je ideala covjek za tu funkciju. koji ce kurac zena da ona soli pamet. kad joj se prijebe malo radice sve kako joj jebac kaze. jebem li je u glavu zensku.
neka SELJAKA. to je zdrava seljacka krv.
Pa samo jedna majka radja Hasana. Zivilo OLOVO. E jadna majko dokle smo dosli.....
Htijo sam da kazem da cijenim i postujem rad i kvalitet GOSPODJE TANOVIC , ali treba da priceka bolje vrijeme i dase posvjeti vise na stecanju iskustva i prefrganosti. Gospodja TANOVIC zna i svjesnaje situacije , da ipak GOSPODIN MURATOVIC posjeduje mnogo vise prednosti u svim segmentima i zato na kraju: Mnogi stose prestavljate sa raznim glupim i niskorazrednim komentarima i psovkama VIDISE vas nivo , MALISTE , NISKORAZREDNI , niko nece uzeti za obzir vase komentare. Necemo dozvoliti da VASI GLUPAVI KOMENTARI , LOSE IDEJE TRUJU PROSPERITET , INTELIGENCIJU.
Izabran na demokratski nacin 25 kontra 8 toje sam dokaz da lica kojasu glasala kako postovanje i uzivanje VELIKI GOSPODIN HASAN MURATOVIC uziva kod svoji kolega i svom okruzenju. GOSPODIN HASAN pa viste jedan veliki GOSPODIN koji ima veliki kvalitet i koji treba da prenese na sledece generacije. Javam zelim mnogo srece u buducem radu GOSPODINA MURATOVICU.
JA SAM ZA HAASANA.. KAD HASAN BUDE UCIO MUSLIMANE NA UNIVERZITETU ONI CE BITI JOS GLUPLJI NEGO STO SU INACE I NJIHOVO ZNANJE CE BITI NA NIVOU MEJTEFA.. SAMO NAPRIJED HASANE UZ TEBE SMO..
poradi zbog hasana, poradi i zbog vas ja vise nisam ni sa hasanom ni sa vama...
Haso Hasane SDA je uz tebe! Haso Hasane SDA je uz tebe! Haso Hasane SDA je uz tebe!
Nek nam je bog na pomoci sa ovakvima..
TTTJebo te Ganic.Ti ces nekom soliti pamet.Ti mozes samo ovce cuvati.
studenti, ucite, ucite, i polozicete ispite! zabo li vas k ko je rektor...
studenti, ucite, ucite, i polozicete ispite! zabo li vas k ko je rektor...
bice dobro, ne sekirajte se..
Dosta glupe price i komentara o jednom profesoru koji je podpresjednik VE. Mogo pametan covjek,velik kapacitet koji sigurno naplacuje ono sto radi i cime se bavi.A nemoj te to mjesati sa SDA jer svi ostali imaju itekako veze sa strankama i politikom,danas je na vlasti SDA i ona postavlja kandidate koje hoce tako je narod zelio,bice izbori pa ako sad ne valja nesto treba mjenjati.