Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moto Emira Suljagića: 'Kad porastem, biću ženu!'
I šta je to konkretno uradio osim što je s reisom kumov'o?
I opro pare u RS-u? Imal još šta?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da da radikalan je ima radikalne metode promjene prebivalista kako mu to odgovara sad odjednom u sarajevu prijavljen ? obicni prevaratn
Prevarant Suljagić je izvarao sve one jadne ljude u Podrinju, od kojih je živio više od tri godine i dobijao mjesečno po 3 milje maraka po osnovu ugovora u Prvom martu. SRAMOTA!
i sad mi on priča o svili i kadifi, a i sam je takav, 15 godina frajer živi na državnim jaslama, od mjesta savjetnika kod Terzića, Behmena, ministra, rada u Prvom martu. sve na budžetu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi iz SDP i SDA znaju samo tipkat i pljuvat' po ljudima, ne gledajuci sebe i svoje! Znamo svi da ste... ajd malo je rec pod strahom! Sto ste **bavali ovaj nas narod godinama- **ebabali ste! Narod je uz Emira, mladi su uz Emira.. Sto je i najvaznije ! Pobjedit ce ako Bog da!
Je li to govori o onom Suljagicu sto tuce zene? Kome trebaju terapije?
Rad i sta se uradilo se gleda, a ne price vise!
Od epohalnog znacaja je sigurno za samog Suljagica... A mi od tog njegovog rada cemo slabo imati koristi...
suljagic je jedan obicni manipulator koji gradi politicku karijeru preko povratnika, umjesto da se vrati u svoj rodni kraji i konkretno nesto uradi on se sepuri po sarajevu i pokusava da se 'uhljebi' na drzavne jasle
Vala ovaj Suljagi+c mi i nije za predsjednika,nesto sumnjam da bih covjek koji mjenja misljenje preko noci mogao da vodi drzavu na adekvatan nacin.
Svako ima svog igraca, Radoncic ima akademika Filipovica,
Jel mogu ofirniji biti ovi SDP agenti, 20 lajkova za minutu na jedan post ?? HAHAHAHAH grdnu li vam majku ofirnu.
svi mi to znamo al sta ces bagra se organizovala, nigdje nema vise od 0.5 % negativnih komnetara jer ne mogu to pokriti, debili znaju smao klix a sto ih ljudi oprase na njihovoj maticnoj sdp fb stranici,hahah ofirnooooo
Emira poljuju oni, kojima ne ide u prilog promjena političke svijesti u Sarajevu, sa kojom se vraća državnički stil u politiku, koja nije "probosanska", već koja je BOSANSKOHERCEGOVAČKA!!! EMIRE SAMO NAPRIJED!!!
EMIR SULJAGIĆ JE UZEO 30 HILJADA MARAKA BIJELOG HLJEBA. 12 mjesci primao platu, a nije radio. 30 hiljada maraka iz budzeta uzeo za nerad!
naje.em ti se komplet f....
Ko je jamio jamio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E sto ne mogu ovih placenika i placenih izjava... Suljagić obicni poltron koji hoda iz stranke u stranku kako kome odgovara
Bas tako, covjek je obicni potrcko i sve ce uciniti kako bih se dokopao fotelje. On ej i "prvi mart " iskoristio samo za svoje licno promovisanje i uzdizanje,misli on da je narod glup i da nece shvatiti da im nije dosta ovakvi lazova.
Suljagica vidim u USD-u iduceg prelaznog roka
Emir je osoba koja hoće, zna i umije, koristeći isključivo sistem obraćunati se sa svim oblicima diskirminacije i antidržavnog ponašanja, osoba koja ima snagu reči kvazipatriotima gdje im je mjesto i osoba koja zna šta znači državničko držanje.
Nije bitno koja trojica ce sjediti u Predsjedništvu BiH vec kako ce medjusobno saradjivat i kakve odluke donosit i kad bi bili 100% funkcjonalni za 4 godine nece moci nista napraviti, jer oporavak ove zemlje je u promjeni Ustava BiH i unutarnjim uredjenjem drzavnih organa/institucija kako izvrsnih tako zakonodavnih i pravosudnih ili temeljna revizija u ovim organima, jer nasa politicka boles je utemeljena u nasem nakaradnom Ustavu i u nepismenosti naroda ...............
hahaha, evo odmah cemo poslusati, samo zato sto je on rekao!? Meni je smjesno kako pokusavaju uticati na glas naroda, nismo mi glup narod, koliko god nas "politicari" pokusavali praviti takvim. Nije mi bitno sta ko kaze, ja za Suljagica smatram da nije dostojan kandidature, to je daleko iznad njegovih mogucnosti, a Izbori ce pokazati da li sam bila upravu ili ne. Precijenio se i on i citav kolektiv DF, kao sto i dokazuju malo prije Izbora, odlaskom iole kvalietnog kadra.