Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkusa države dragi Bože, ujutro hapse, naveče puštaju...
Imaju SDA-ši svoji kadrova koji vraćaju dug za postavljenje na funkcije.Ne treba ih potcjenjivati.
Uhapšen je nelegalno bez naloga Suda BIH, a po naređenju Milorada Dodika i uz mig tvog gazde slučajnog prolaznika(narano i Riste Đoge). Sve je prenosila RTRS.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Obradovali se prerano h8eri, dzeme i ostali neostvareni socijaldemokratski aktivisti (bilo da su zlajini ili dodikovi-jadna mi majka koji socijaldemokrati i na sta socijaldemokratija spade). SIPA privodi ko fol za ratne zlocine, a SDP-ovi i SNSD-ovi i SDS -ovi jastrebovi na svim portalima likuju. E moji hateri, pogotovo ovi federalni, zarad neostvarenih licnih ambicija i posjedujuci partijsku knjizicu koja nema veze za istinskom socijaldemoratijom radujete se sto je uhapsen pripadnik SDA, ne pitajuci i ne znajuci nista o nekim ratnim grijehovima istih. Napomena hateri-nisam pripadnik SDA, nisam pripadnik niti jedne stranke, a veci sam socijaldemokrata od takvih kao vi sa zljama, dodama i ostalim nazovi socijaldemokratima i za razliku od vas vecine u vasim godinama sam bio pripadnik ARBiH i znam da bez obzira na sadasnju politicku pripadnost svih vaznijih subjekata, kako iz politike ili vojske nisu trebale, niti trebaju SIPE da privode u Hag ili na Sud BiH.
Ja vjerujem Radončiću da će još hapsiti...Valja odražti predizborno obećanje a Radončićeva "besa" je jaka ko zemlja."Besa" se ne smije pogaziti a Radončić ima i volje i želje da održi predizborno obećanje.Izbori su se približili, još samo 14 mjeseci do izbora a mi čekamo ta najavljena hapšenja mafije o kojoj je naš poštovani ministar bezbjednosti govorio u svojoj predizbornoj kampanji.
@amko Daj bolan izadji vec jednom iz supka od Fahre i polako mu popusi Pa covjece je li tebi vec netko rekao da si dosadan sa tim svojim Fahrom Ako ti je toliko dobar vodi ga ba kuci!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jesam li ja krivo shvatio ili je kratica SIPA nastala od srpska istrazno policijska agencija ?? ovu SIPU treba rasforimirati pod hitno.
Dodik o Tužilaštvu: http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/dodik-tuzilastvo-proceduralno-stiti-mehmedovica
Dodik sikteriše SDA, aferim mu za to: http://www.avaz.ba/vijesti/intervju/nema-razloga-da-sda-sada-ulazi-u-sestorku
Samo radi podjsećanja, ta ista SDA je dala saglasnost da se na području RSa grade Uprava za indirektno oporezivanje, Imigracioni centar, državni zatvor, zgrada SIPAe itd. Ta ista SDA je dala suglasnost da se transformira Armija BiH, na sve ključne pozicije sigurnosnih službi postavili su Srbe, a na sudske poslove Hrvate, zamislite sigurnost nam kroje Srbi, a pravdu dijele Hrvati, a Bošnjake će da hapse i da im sude. I ništa to nije moglo proći da SDA nije dala zeleno svjetlo za takve odluke. Pitam sada ove SDAše jesmo li mi Bošnjaci davali glasove toj stranci da bi nas oni ovako izdali ili pak da bi zastupali naše interese. Mi smo im davali glasove radi ovog drugog, a to što su se oni jeftino prodali nek sad objašnjavaju direktoru SIPE, za kojeg je taj isti Mehmedović vjerovatno glasao, ili je pak kao hinja šutio dok njegova zadnjica nije došla u pitanje. Sad se sjetio tog Bošnjaka sa Ilidže, pa gdje je bio Šemso zadnjih dvadeset godina.
Mehmedović je odgovoran za odsjecanje glava zarobljenim srpskim vojnicima kod Tešnja. U normalnoj zemlji takvi su u zatvoru a ne u parlamentu.
Evo vam spisak Dodikovih i Lagumdzijinih placenika koji sire smutnju na forumima predstaljajuci se kao muslimani, Bosanci, Bosnjaci: amko.amko.39 h8er. Dzema (na ***.ba-portalu se predstavlja kao “Vesna”) Winter25 mocartbl admir.begovic.520 basta boje sljeza hrvoje.hrvatinic.92 mirko.ros.90 denzel001 Tajra Adembegovic (nalazi se na platnom spisku SDP-a I clan je njihovog omladinskog pokreta i siri lazi na vecini BH-foruma) Ideologija – posebno se istakao u poredjenju Semsudina sa Karadzicem realac dingach samirkakanj
Da dodam i ovo. Hapsenej Semsudina Mehmedovica je takodjer vid politickog pritiska (ucjene) zastupnika u Parlamentu BH. Naime Mehmedovic je bio protiv usvajanja trodjelnog zakona o JMBG vec se pozivao na implementaciju Ustavnog suda BH i zadzravanje Zakona o jedinstvenom maticnom broju. I stigla je kazna-hapsenje. I dok se narod zabavio njegovim hapsenjem MULTI-CETNICKA BANDA NA VLASTI DEJTONSKE BH JE PO HITNOM POSTUPKU USVOJILA PROTUDRZAVNI (TRO-DJELNI) ZAKON O JMBG. Narode ne budite slijepi, opet ste prevareni i to vam radi ista protudrzavna multi-cetnicka banda SDA, SDP, SZBH, SBB, SDS, SNSD, HDZ, HDZ1990 OD POCETKA UDRUZENOG ZLOCINACKOG PODUHVATA PROTIV REPUBLIKE BH I NJENIH GRADJANA, A OVA BANDA, KOJU REDOVNO BIRATE VEC 20 GODINA JE DIO TOG PODUHVATA. Pa opet glasajte za njih i cekajte da vam SIPA dodje na vrata i molite Boga da u kontejneru koga prevrcete svaki dan ima neka kora hljeba.
Bosanka 92 to su tvoje puste želje.Tu smo i ostajemo svoji na svome a ti sa svojim željama živi i dalje.
Bosnka 92 Srbi su konstitutivan narod u BiH i nema potrebe da Srbi bilo gdje idu a ti piši šta hoćeš, ostajemo ovdje.Ja sam u Istočnom Sarajevu blizu SIPA-e (sa stanom) a ti piši a mi ćemo biti vlast, uživat ćemo sva prava koja nam daje Ustav BiH.
Dovoljno je da si reko gdje zivis.
Da Radoncic "radi svoj posao" pa valjda bi prvo pohapsio dokazane mafijase Dodika, Lagumdziju, Covica, Tihica, Izetbegovica, a ne da se svrsta u cetnicke horde I HAPSI SVAKOG ONOGA KOJI JEDNOM IZGOVORI MAGICNU RIJEC: REPUBLIKA BH. Narode, ova rijec REPUBLIKA BH, TACNIJE POVRATAK GRADJANSKOG USTAVA REPUBLIKE BH I UKIDANJE SVIH FASISTICKIH GETOA I APARTHEJDA DJELUJE KAO GLOGOV KOLAC NA CETNIKE I VELEIZDAJNIKE IS VRHA SDS,SNSD, SBB, SDP, SZBH, SDA, HDZ, HDZ1990. Vidite Sulujman Redzic je izgovorio tu rijec na Klubu 99 i ODMAH JE UBIJEN. Semsudin je spomenuo tu rijec u intervju Oslobodjenju i odmah je po DOGOVORU MULTI-CETNMICKE BANDE NA VLASTI UHAPSEN. To su stvarni razlozi.
Baš je bila uživancija gledati "nedodirljivog SDA kadrovnika" kako ga privode u SIPA-u.Milina za gledati. http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/mehmedovic-nakon-pustanja-na-slobodu-htjeli-su-me-sprijeciti-da-dam-izjavu-protiv-gorana-zubca-#COMMENTS
Al ne osta dugo, za razliku od nekoliko tisuća srba što leže po europskim zatvorima
hapsi govna!!
Počelo je počelo...
Gdje su njega.nasli da bude ratni zlocinac? Pa on ti je i za vrijeme agresije bio pajkan. Kako se sjecam nista nije imao sa vojnim zatvorenicima. A dobro se sjecam da su uderali sa pendrakom raju, koja je to (moram priznat) zasluzila. Kad se sijetim onih vremena dobro sto su bili tu. Ovo je ocividna politicka kampanija vladajuce hunte, znaju da su male sanse na izborima. Zele i opoziju slabit
Nemoj tako, ako Zlatko kaže da je zločinac onda mora da jeste
to šemso,nek si se ti nakrko četnika pa ko ga je.e,ako treba opet ćemo