Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se bar neko oglasio,kad ove naše pi*ke od političara šute,dole genocidna tvorevina,nismo više naivni,jači smo nego prije...
Oglasio se jeste,ali upravo daje saglasnost Dodiku za MMF-ov kredit,jer Dodik vec 40 dana kasni sa platama policiji,a bez tog kredita boga mi se Dodik ne bi sakrio ni u Rusiji.
Ma nema frke, terorizirat ćemo Bijeljinu, Doboj i Banjaluku kao što su oni Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hapse zlatne ljiljane, hapse nevin narod. Opet se spremaju da nas kolju, a mi sutimo po obicaju :).
jahh, i ne treba im nabacivati loptu. Jedini odgovor koji treba uslijediti je zajednička tužba svih koji su bespotrebno maltretirani.
@ Dobojlija 92 Ja oštrim kur@c da ti mamu i seku karinđam. Šalim se ne bi vas krmad štapom dotakao, a kamoli nešto svoje u vas stavio.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svaki policajac GT je od sad legitimna vojna meta posto su okupatori...
Glupostima nikad kraja, sramota za vladu oba entiteta !
to semso,sad opet na celo elmudzahida,ti se nisi trebao ni javljati.sad ce kebo odmah udariri kontru pa josse naveze galijasevic i gdje je kraj.
Kako ste srbi glupi lako vam je glumiti na klix junacine a pitajte svoje starije kako im je bilo spremati se i put pod noge nemoj te junacine glumiti jer znate da se ponovi opet isto da znate sta bi vas sdesilo
Šemso je dobar insan, ali galama nije dovoljna... Treba nešto konkretno preduzeti. Otići tamo svi ovi iz vrha, protest neki uputiti. Od ove priče nema ništa. Mada da se mene pita ja bih ovom čovjeku dao apsolutnu vlast u SDA. Ovo što do sad vodi stranku Bakir, Zukić i ostali ublehaši nad ublehašima će skroz upropastiti SDA i sve čega se dotaknu. Oni su nesposobni da biciklo voze a kamoli da državu vode!
Hajde sad policija, OSA i SIPA neka ganjaju ove "strucne komentatore"!
Jeste ali trebala je te pretrese uraditi SIPA a ne genocidna policija...
Da ste umjesto u svoje đepove pomagali povratak danas RS nebi postojao ovako lajte iz Sarajeva i iz federalnog dijela BiH.
Nisu to Srbi nradili sami od sebe nego je stiglo naredjenje sa Zapada,pa kako mnoge novine pisu da su agenti iz mnogih zapadnih zemalja stigli u BiH da se nadju spavaci vezano za vehabije,a pogotovo sto Papa dolazi u Sarajevo pa otud i ovo cesljanje polako,a ja mislim da je ovo nista sta ce tek da bude ukoliko se desi samo jos jedan incident slican dosadasnjim ,tako da je ovo naredjenje a podrska je davno stilga sa zapada za ovu akciju
samo vi političari šutite kradite e čede se seru na glavu pu majku vam izdajničku hebem nijednog bošnjačkog političara kako treba sve izdajice i politroni nek se šetkaju ratni zločinci četnički sve ok
Kad se narod organizuje, kasno ce biti za pregovore, policiju RS, entitet RS, FBiH... Ovdje nema druge, nego da gradjani BiH, koji zele normalizaciju ove zemlje, dovedu do izrazaja svoju brojcanu vecinu i smljave ovaj politicki sistem. Na februarskim protestima se pokazalo koliko su politicari i entiteti slabi. Samo revolucija - 2 dana, brzo, bezbolno i efikasno, do bolje BiH.
@Ресурекшн_1 Za manje od 5 godina, RS-lije i Hercegbosanci nece brojati vise od 25% ukupnog stanovnistva BiH. Entitet RS je iseljen, radnosposobno stanovnistvo otislo - ostali su samo penzioneri i invalidi. Neces valjda to suprotstaviti antibirokratskom valu gradjana BiH? :D
Ovom prilikom bih samo da pitam sda glasace jesu li zadovoljni sa svojim "poglavicom"? Takodje bih da porucim pravoslavnim fasistima i wannabe cetaljcicima da pripaze i da pokusaju da vide "big picture" jer ovo bi im se moglo obiti o glavu.
''rado ide Srbin u vojnike, dva ga vuku, a trojica tuku!'' Ne ide srbin rado u vojnike nego u hajduke, komite i drumske razbojnike po tome ste nadaleko cuveni
Da nije malo kasno moj mehmedoviču ,kad vam se govorilo 90 tih godina nemojte islamizart ARBIH i nemojte uvozit mudjahedine preko tudjmana vi ste tad mislili da ste najpametniji.Ovo što se sad oglašava ovo je borba izmedju njega i bakira a za to me zaboli neka stvar.Po meni se ovo neće riješit sve dok zločinačka stranka SDA postoji jer je ona sve zlo uvezla i sad plačamo cijenu.
Akcija Ruben je bez ikakve sumnje nezakonita jer policijske agencije RS-a nemaju zakonsko pravo provoditi akcije tog tipa koje su u isključivoj nadležnosti Tužilaštva BiH. Ako se protiv svih onih koji su odgovorni za pokretanje ove akcije, ne podnese krivična prijava, onda oni koji su zaduženi za to, suučesnici u ćinjenju ovog krivičnog djela.
Kazneno djelo terorizma propisano je u KZ BiH, ali je jednako tako propisano i u kaznenim zakonima F BiH i RS, tako da ne lupaš gluposti, svako je Tužiteljstvo, jednako kao i policijaks agencija na području u svojoj odgovornosti nadležno postupati po istom. Ne opravdavam akciju, sve je to samo šou i medijski cirkus, ali ako već nešto komentiraš, barem se malo informiraj o tome.
ne treba donositi ishitrene komentare, policija kada zavrsi istragu ili ce se izvinuti ili ce podici optuznice, a sve dotle po zakonu oni nisu krivi.