Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo 5 godina?! znaci izlazi za 3 zbog "primjernog ponasanja"... do kad cemo dozvoliti da nas levate ovako?
bruka i sramota korumpiranog sudstva.
ma qratz 3,nece ni mjeseca robijat jbes mu sve sandzacko
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Čovjek u Zenici osuđen na 5 godina što je sakupljao drva u šumi. Ovaj ubio ženu, ista kazna. Državooo i Bogu si teška.
...krvna osveta je mila majka...
semir ima samo 3 godine zabrane voznje a nakon toga opet dobija vozacku i opet ce da gazi po sarajvu, novoj sandzackoj meki i medini, al eto hava bila neoprezna a semir zurio da ispuni biznis plan i u gradskom okruzenju nabijo do 101 km, a da gradjani nisu pritisli javnost ne bi sud tolko dosudio, u sustini gradjani su trebali sutit da se bas vidi kolko bi ga sud onako cisto po svojim pravilia osudio, jer nije velka razlika ako dobijes 3 il 5 god. zatvora, jos ako nisi u zenici nego u nekom palamuderskom pritvoru pa jos i jednom godisnje dobijes godisnji da mozes izac iz zatvora, al ima u nasoj zemlji i apsurdnijih stvari, recimo na desnoj strani kada ulazite u lukomir stoji tabla pokazna na kojoj pise lukomir a pored je onaj simbol evropske unije onih 12 zlatnih zvjezdica postavljenih kao krug, e za tu zastavu tj amblem evropske unije su ovi nasi nevladini poltroni u sklopu jednog projetka uzeli masne pare a lukomir je cini mi se najzaostalije i najnepristupacnije selo u evropi...!!!!
Jeste hejteri zivi, covjek je vozio prebrzo i trebao je biti svjestan da postoji mogucnost da napravi ovo sto je napravio ali zena je isla preko pjesackog iako je bilo crveno svjetlo,,,, sreca pa niko na klixu nije sudija inace bi ljude koji nemaju namjeru da ubiju trpali dozivotno u zatvor... Kazna je primjerena a mogla je biti i laksa!
krme debelo......fujj.....jos dodje u kafanu i glumi mangupa..da ima pameti sam bi se objesio....
zasluzio je redaljku u zatvoru! A da je pravde,kamenolom 10 godina a ne soba sa tv!
Imam pare, platiću! Šta je? Dugogodišnje zatvorske kazne neka leže kokuzi i oni koji nemaju štele.
Imam antipatije prema tipovima alla Radtoder,to su one siledzije u saobracaju koji izigravaju mangupe,ne misleci kakve posledice moze imati njihovo ponasanje. Ali nazivati ga ubicom je pogresno.Ovdje se radi o nesrecnom slucaju u kojem krivicu snosi nesavjestan vozac i nesavjestan pjesak.Rastoder nije imao namjeru ili plan da ubije tu zenu, on nije koristio automobil kao oruzje, i to zakoniku stoji jasno!Njegova je krivica zato sto nije bio oprezan, jer pjesaci su ti koji su najslabiji u saobracaju.U potpunosti razumjem emocije i frustraciju stanovnistva, ali mora da se puno vise na sigurnosti u saobracaju i edukaciji stanovnistva.Pjesaci moraju shvatiti da su oni ravnopravni ucesnici u saobracaju i da moraju postivati pravila da bi se izbjegli ovakvi slucajevi.
Prvi normalan komentar koji sam pročito danas o ovom slučaju. Čudi me da si tako dobro prošo sa glasovima :)
Jesi li cuo za ubistvo iz nehata? To je takodjer kazneno djelo a osoba koja ga pocini je ubica.
Taman kad pomisliš da te više nijedna nepravda ne može iznenaditi, neko zaključi da život majke dvoje djece i supruge vrijedi 5 godina zatvora. Jedan sudi!
Ne znam stvarno odakle vam tako glupe misli. Nije ovo bilo vještačenje na temu "koliko vrijedi život majke dvoje djece". Ne mogu stvarno da shvatim da vas masovno pucaju takvi prenosi i da ih javno iznosite misleć da ste upravu. Jesi možda ikad čula i na kojem sudu da je donešena odluka koja govori o cijeni nečijeg života?
Kako ce sudac veceras moci leci spavati? vjerovatno nahranjen dobrom janjetinom I sa par svjezih hiljadarki ispod jastuka
dabogda i vasoj djeci pjesacki prelazi i trotoari bili grobovi....
pa kod nas je gore ostetit fasadu na ambasadi neg ubit coeka
treba otići i satrati ženu ili muža od onog ko je donio takvu presudu pa da vidimo hoćel i onda biti 5,5 godina zatvora
Dvije dvjevojčice, Havine kćerke više nemaju majku....koja je to kazna koja može nadomjestiti ljubav malim, nevinim djevojčicama....svaka kazna je premala. Policija, sudstvo i politika ništa ne rade da se ovakvi slučajevi spriječe !!!
AMERIKA ZAKON za ubitstvo 20 godine do dozivotne ili smrtna kazna
ovo je nešto što se svakom vozaču može desiti jer većina nas često vozi ovom ili većom brzinom. kad čovjek pročita komentare, pomislio bi da u sarajevu sve savjesni vozači. samo licemjeri kao vi to neće priznati
Ne vecina vozaca nego vecina debila kao ti. Da je vozio 70 pa rekao bi desi se, nesretan slucaj kriva je ona. Ali 106, izvini, nije vozac nego ubica a debili to pravdaju kao ,, svi voze tako,, Stoka seljacka
I ti si potencijalni ubica kad tako razmisljas. Svako normalan vozi normalnom brzinom narocito po gradu gdje i sa 100 na sat ne mozes stici 30 sec prije, znaci objest.
Stoka!