Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko niko , kao ja niko niko , kaaao ja , 🖕🏻 pakšu
Ne valja Konakovic, ne valja SDA, ne valja niko samo valjam ja, to je ta prica kod ovog ublehasa koji je 12 godina nacelnik opstine a stalno pametuje o drzavnim pitanjima.
Kao nacelnik ok! Sve ostalo katastrofa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rumeni ne seri
Najaci politicar kojeg Bosna i Hercegovina ima, covejk najvise radi…
Dosta je vise ovoga Efedica.Njemu niko ne valja samo valja on sam sebi. Sada kada bi ušli u EU on bi rekao nismo trebali.Svakom je loncu poklopac.Pa dosta te je covjece vise.
Molim klix da ne brise komentare ako nisu uvredljivi i da Max puste da se i o ovom poltronu svasta kaze
nista Efendija kandidun se da bar nekog novog imamo birat ove godine
ne kontam niko nista ne zna osim njega, sto prozva ovog Kapidžića🤣
Dijete sda i dalje je u dogovoru sa sda i sa rodjakom adnanom ef Malo je kao narod glup, jel
Ja Hugoline pa moze li covjek nesto reci a da ga ne prekidas. Jos malo i bit ces ko Senad.
Gradjani trebaju znati da je Sda tajno snimila Semira sa izvjesnom damom.Zatim su mu pokazali taj video uradak i naredili da odmah napusti vlast na Federaciji.A prije toga nekoliko puta je evakuisan iz apartmana koje je njegova supruga opkolila sa rodjacima cetvrtastih glava.
a čuj je kako zavija dok priča aaaaaa eeeee. ovakvi ni u trafici prije nisu mogli radit
Naprijed Konakovicu! ne daj se da te ometu.
Ja kad se tvoja sehara otvori ?!
Ovaku narcisoidnist nema ni sebija.Niko ziv nevalja, samo on je dobar,e pa da podsjetimo narod i na tebe. 1-Buca p.hvalio se na sva zvona rijesio podvoznjak,a ono opca katastrofa 2- Kongresni centar od 600 milijona,a ljudi u nekim djelovima nemaju vodu za pice 3-Safet Zajko uvjek se na njega vadi,a mana u njemu hiljadu kao npr.tarzan staza( nemoze imati takmicarski karakter jer je kraca)4-Slikao se kako je uradio igraliste,pa kada je nastradalo dijete prebacio to kao nadlezan kanton
Niko tebe nije opleo kako treba svi te kao nesto stede,a ti sve pokvarenariji.Pa majstore jel te stid vise traziti mandat,sta ti vise imas narodu za ponuditi,sem mozda da stitis svojih 12 god.poslovanja,jer ako neko drugi dodze mogli bi i tebe pokupti ko hadzibajrica
1. Podvoznjak - Novi Grad je finansirao pumpe i ugradio ih, a neka firma je duzna da odrzava te pumpe i da ih pali. 2. Kongresni centar je vrh ideja 3. Safet Zajko se jos uvijek doradjuje, a s obzirom koliko se koristi vrijedi jos mandata to koristiti 4. Ne znam za ovaj slucaj. Nedavno je na Sokolju napravio igraliste i prosirio cestu. Buljakov potok - radovi idu punom parom. Mislim da se i na Zucu nesto novo dodalo. I na Dobrinji nesto rade, ma svuda se nesta radi.
Teško narcisoidan i bolestan lik. SDA mu sve dala, školovanje u Maleziji, posao, spasila ga robije i sad nešta priča protiv njih. Nikad ti nisi izašao iz SDA.
Baca na još jednog našeg političara, kao braća da su...
To je isto kao da kazes da trenutna firma u kojoj radis ti je sve dala, i da ti lafo pricas protiv firme. Daj ba izbaci se iz komunjarskog sistema, slobodno smijes reci protiv sve i jedne stranke, smijes cak i opsovati, ali bitniji su argumenti.
Ti ako ne budes zajednicki kandidat SDA ,DFa i SBIH nema sanse da pobijedis u Novom Gradu jer si napravio kartel oko sebe i pojedinci se enormno bogate i ti uz njih dok narod ispasta a ti se prodajes sto malo nasminkas neki park a bitne probleme stanovnika ne rjesavas i SDA kandidat ce pobijediti u N.G ako budes isao samostalno
Nažalost nema reakcije min. vanjskih posl. Dine u vezi Vucicevog mjesanja u vanhske i unutrasnje poslove BiH i slanja preko ambasade Srbije Cvijanovickih pisama u UN... Nena trojka reakcije na to.. Nisno čuli ni "osudu" patriote Vojina Mijatovica u vezi toga...