Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno logican slijed dogadjaja,Skaljic ustupa mjesto SDA kadru,zasto jer je SBB postala produzena ruka SDA kriminalaca..
Tacno tako,samo sto mislim da se nebi smjelo dopustiti da SDa pruzme tu poziciju,pa dosta je njihovih opstrukcija i unistavanja,oni mogu na jednoj takvoj poziciji samo jos vise da unazade FBIH.
Et baš si pametan kao malo veći tukac, pa čovječe pojma nemaš kako ćeš izgoriti od SBB -ovaca, ima da vas sve pometu, a sve u skladu sa RUKOM PRAVDE ( GLASOVIMA NARODA ).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA - SBB, ista stvar :)
Naravno da jeste, SBBov kadar cine otpaci SDA i SBiH-a, svima je jasno k'o dan to
Mozda jesmo otpad SDA i SBiH ali smo kvalitetan otpad!
SDA je u vlasti u FBIH i treba da snosi odgovornosti a ne da bjeze kao SBB. Red bi bio da predloze kandidata.
Fehim Skaljic je pokazao da nema hrabrosti da se bori za BIH vec je podnio ostavku i pobjegao od odgovornosti.
bitno je da se radi, recenica koju ne mozemo cuti tako cesto, vecina ili opstruise rad ili ne radi, Selimovicu nastavi na ovaj nacin i mi gradjani to prepoznajemo
Analizom IP adrese od Atomski Top došli smo do podatka da je riječ o adresi (92.167.258.***) koja se koristi na lokaciji Tešanjska 24a Sarajevo (Avaz Twist Tower) odnosno u CENTRALI SBB. Dosta te je više glasnogovorniče SBB-a! (O.Č.) provaljen si i povaljen!
Omer Cevra je potrcko koji dobije tekst od Fahre i samo ga copy/paste.
Nick: rikiM - O.Č. (iz SBB-a) :)
Bilo je i za ocekivati da ce se sada mjesto osloboditi za SDA, SBB je ponovo izgleda u ljubavi s njima ... ali da ce parlament funkcionisati cisto sumnjam, jer ni jedni ni drugi ne razmisljaju o tome sta bi mogli uraditi, popraviti, nego samo koju ce sebi poziciju obezbjediti.
Dali SDA ili SBB ista stvar ... i jedni i drugi samo svoju korist traze u svemu. Nema tu nikakve razlike ...
Uopce ne sumnjamo da cete se brzo dogovorit oko fotelje. Sto s etako ne dogovorite oko presude Sejdic-Finci ili mehanizma koordinacije pa da krenemo brze ka Evropskoj Uniji. A Fehim Skaljic ? Da nije dao fotelju svi bi rekli - naravno ne da fotelju jer je isti. Sad kad je prepustio mjesto drugima opet nam ne valja jer je "produzena ruka SDA". Ko ce koga pomesti na izborima? SBB odnosi pobjedu. SDA otprilike na istome a SDP i Dodik najveci gubitnici izbora. Jos samo 9 mjeseci. Uzdravlje !
Problem ove zemlje nikad nije bio radoncic ni tihic ni komsic ni dodik ni covic....problem ove zemlje i glavni kocnicar je uilvijek bila jedna sarajevska balijska elita koja je sebe ukljnizila uz grunt.. to su bakir zlatko hasan ivalj bukvic cengic gavrankapetanovic....to su ti koji sve procese koce i zaustavljaju jer imaju moc pokradnih donacija
Ovi SDP -ovi reketaši ponovo obnavljaju svoje veze i talove sa Bakirom, sinoć u Libertasu kovali planove, šta ćeš, stari su to pajdaši koji ionako čitavo vrijeme vladaju u Federacij, vladi, upravnim odborima, direktorskim mjestima itd.
Taj savez psotoji 20 godina! To je uvijek bila uloga zlatka lagumdzije- da gusi opoziciju a ako slucajno padne SDA i dodje opozicija da ih on opet ostavi na vlasti...pa nije slucajknot da je bakirov komsija to je balijsta struja...bakir zlatko gavrankapetanovic. cengic...to su ti....
"Samo sabur narode, sve se moze kad se hoce...Bice akobogda" porucuju iz SDA
@AtomskiTop ... samo da se zna ovim komentarom ja nikog ne optuzujem niti branim.... SVI su podjednako krivi, SVE politicke stranke u BiH.... ustvari POLITIKA uopste je zasluzna za situaciju u kojoj se trenutno nalazimo.
Ovdje vjerovatno nece biti imenovanja jer se unutar SDA ne mogu dogovoriti. Strah Bakira da predlozi Softica jer mozda ne dobije vecinu, i onda ce se vidjeti rasulo u SDA i da se raspalo na dvije frakcije. Zato je sinoc Zlatko dao punu podrsku Bakiru i njegovom kandidatu s obzirom da je zlatko i SDP uvijek bio za SDA odn njihov zadatak je uvijek bio da se gusi opozicija ili ako se slucajno desi da opozicija dodje na vlast da opet pravi vlast sa SDA! Zlatko je to vrlo uspjesno uradio!
hahahaahhah retarde udario si komentar svojoj drugarici is SBB-a :)
A đe jado da mi Fehim ne bude više precjednik ? Pa nijesam ja tako mislio, valjda se i ja pitam nešto u ovoj državi. Nijesmo se Bakire tako dogovarali one 91. godine kad smo počinjali graditi sultanat a planirali smo ga točno spojit sa Pljevljama ili ti ga kako smo se ono dogovorili da uvozimo glasove iz sandžaka. E pa nećemo jado tako, povući ću ja ručnu na sandžak pa da vidimo !
hehehe ma nek ljudi jedu sta ima veze kada vec gradjani placaju...
Mozda da pozovu Nedzada Brankovica da ga postave na ovu poziciju, on je poznat da radi po zakonu :)
Opet cemo da se vrtimo u krug, jer apsolutno je svejedno SBB ili SDA, kad niti jedni niti drugi nece uraditi nista korisno za narod, ali ne sumnjam da hoce za svoje stranke.