Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovde se vidi licemjerstvo nasih ljudi na pozicijama a o kerovima da ne govorim...svi vi koji mislite drugacije sigurno vam je dobro,ali neka,probudit ce se narod,onda ce izbiti sranje u drzavi.
...nece se narod probuti...jer onaj koji se probudi uzme putnu torbu napuni krpicama i ode odavde i onda za neko vrijeme povuce porodicu za sobom... ...zar niste nista naucili od Don Kihota i vjernog mu štitonošu Sanča Panze?
Nju i tu dibuozu treba odmah u zatvor, cuj oni ce da pozivaju na proteste i na rusenje drzave i blokade, samo smrad u prdekanu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo po zakonu i to: https://www.youtube.com/watch?v=d0FY0N2Gzeg
Sto joj ne pomogne Finci?
jel i protiv fincija :-)
Đubrad đubrad đubrad !!!
ne daj se
https://sisiczijad.wordpress.com/2014/03/20/borciplenumsa-dopune-zakonskih-rjesenja-borackih-populacija/
to su joj omogucili njeni sugradjani za koje se borila na protestima izadjite sad i stanite jedni uz druge bagro pokvarena nije nam dzaba ovako kako jest.
Sta je noj Sejdic- Finci? Sad su me zbunili pravo. Hehe
Aida moj savjet ostavi se ovog posla i gledaj kako ces pobjeci vani.Od ovog retardiranog naroda nema fajde,ovo treba sve raseliti i naseliti neki normalan narod
Familija ti je retardirana.
Ne dipr i idi skupljaj panini slicice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
karo bi je dva dana
Zašto padate na kykserove folove :D 1.Uopšte ne živi u BiH 2.Nije musliman 3.Potice sa portala index.hr 4.Veliki je kompleksas na sve Bošnjačko i stalno je na klixu, navlačeći vas da se sa njim prepirete, samo ga ignorisite.
rodom je sa portala index.hr.? odo onda ja tamo pa zajebbavat njegove ustaše.
Ovo je neka Dervina rodica?
@ kraftwerk Opet si preskočio terapiju, moraš hapove uzimati redovno, inače ti se svašta prividja. Čim preskočiš terapiju donosiš jako blesave zaključke. Tj zaključke donešene iz kruga obitelji.
kraftwerk, nemoj me stavljati u tvoju fašističku stranku. Ostani u njoj do mile volje.
Treba odjebat Evropu i raščistit sa šumadijom. Porokat do Drine. Ovi Hercegovci ako hoće i oni nek se udruže sa Srbima da i njih protjeramo u Jadran. Eh, onda kad budu krali, znamo ko krade i koga ćemo vješa. To će vam bit', kad, tad. Upamtite.
Kako su doveli narod u mat poziciju. Džaba i rušiš državno, džaba. Ako izneseš oružje, preokrenuće na vjerski rat. Ništa ne možeš promijenit', ništa.
E, moji majmuni. "Pitaš oca, da zakolje sina."