Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VUČIĆU, pružaš li sada ruku s parama koje duguješ Bosni i Hercegovini? Ili je svo vrijeme na drugoj ruci figa u džepu? Himna ti kaže "Bože pravde!" -gdje je ovdje istina, pravda, pomirenje kroz izmirenje dugova? Hajde, delijo!
...obraz dzon....kakav karakter i obraz imaju još ce tražiti od bh da isplate ratnu štetu srbiji
Ma sve se bojim da ce naši retardirani debili ista po tom pitanju uraditi... "kamen bi pokvarili da im daš u ruku!"
Pa ako ovo opstruiraju vlasti RS-a iz ljubavi prema Srbiji, kako će ti isti objasniti svojim glasačima da nema para za penzije, zdravstvom, školstvo i dr... Neka uživaju oni tamo preko Drine a ove ovamo ko j..e.. Osim ako je u pitanju neki tal..
Ovi iz RS ce jest korijenje dok ce oni u Beogradu da uzivaju.Svi za Beograd je moto od 1960 pa im nesta stanovnistva sa Kosova jer niko dinara nije dole ulozio pa se Srbi sami osuse i krenuse za Beograd i okolicu.Tako ce i ovi iz RS isto.Samo ovim budalama obvdje nije jos doslo iz guzice u glavu od silnog srbovanja ali to je neminovno,zivi bili pa vidili
Bake je odlučio da srbima isporučuje za džaba struju u znak "izvinjenja i pretrpljeni strah koji je Vučić doživio 11.07. i za sve u proteklih 20g". Crko! E Bakire, šta nam radiš, sve ti se vratilo da Bog da! Da Bog da ti imao platu 600 KM kod privatnika i radio 16h dnevno, ne imao godišnji odmor i živio pod kirijom na vrh Sedrenika a vozio se gradskim prevozom!
ma koi pretrpljeni strah jel on doso da se pokloni il da likuje bajke odavno ne citam a i ljubavne romane
Zanimljivo Vucic stalno pruza ruku a niko da se sjeti da mu racune uruci.
mozda misli da se i to moze zaboravit i oprostit