Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nayebem mu se matere. Kako bi ga dero, ko jarca
ma onaj ljubušak je najpametniji, bacio ga u školjku.
To da je Miro krkan, to nije sporno. Dali je diler droge to ne znam a ako neko ima vjerodostojnih dokaza neka ih podastre pa da svi vidimo. Ovdje se radi o konfliktu misljenja. Po meni je hercegovac u pravu kad im zabranjuje snimanje. To bez dozvole ne ide ni na necijem privatnom posjedu a kamoli u drzavnoj i skolskoj instituciji. I sto je najsmjesnije, novinar i snimatelj nemaju pojma zasto i u koju svrhu su tu dosli da snimaju a da nemaju radnog naloga za snimanje da i ne govorimo. To sto im ovaj Sutalo nabacuje da se ponasaju kabadahijski je takodje u pravu. A u pravu je kad im kaze da sarajlije o sebi imaju visoko misljenje i da smatraju sve ostale seljacima. Sve u svemu, neka im nije dozvolio da se sire i foliraju po Stocu. Seljacki nema govora ali opet puno kulturnije nego to rade po sarajevu uz psovke prijetnje i galamu.
Dragi Ahmede, hvala ti na ovom tekstu, pa neka vide klocevi sa sve tri strane u cemu je maskiran nacionalizam i ekstremizam. U ovoj zemlji se prica o svemu, osim o bitnim stvarima.
Bolje je kod nas. Nasa djeca sa pet godina klanjaju i idu na vjeronauk. Dok ne idu u Gluhu Bukovicu sve je pod kontrolom. Stos\'ti ti Rcegovci!
PRAVI PRIMJER HERCEGOVAČKE MRTVE SELJAČINE I PRIMJER KO PREDAJE HRVATSKOJ DJECI U HERCEGOVINI.OVAJ BOLESNIK BRUKA I KATOLIČANSTVO I HRVATE.E MOJ DRAGI BRATE MIROSLAVE KRLEŽA...SVE SI BIO U PRAVU,NEKA TI JE VJEČNI POKOJ.
Majko mila ko nam djecu uci - pa ne zna ni pricati kako treba
Oko 3.000 registriranih narkomana u KS Eksperimentiranje sa drogama počinje sve ranije, a zbog dostupnosti narkotika trend porasta upotreba droga ima više godišnji kontinuitet, potvrdila nam je Nermana Mehić- Basara, direktorica Zavoda za alholizam i druge toksikomanije KS. Napominje da vrijedno spomenuti da je više od 50% ovih pregleda savjetodavnog karaktera, to jest u pitanju su osobe kod kojih još nije došlo do razvoja bolesti ovisnosti, već se radi o fazi rizičnog ponašanja ili adolescentnoj krizi. \"Ukupan broj registrovanih posjeta u našoj ustanovi u 2008. godine je bio 95.698 što je za 5,5 puta više nego u 2007. (17.113). Ovo se odnosi na ambulante svih odjeljenja u kojim se vodi protokol pacijenata, dok je broj svih pruženih usluga bio 68.641\", istakla je ona.
Ja se svakodnevno bocam amfetaminom...nekako me \"upali\". :)
pa bolje da se drogoraju nego da ruse drzavu , LOGICNO i UNOSNO ... ali procitano . a droga ko i svaki haram dodije zacas i pocne jest onoga ko je njega zagrizo..
kosevsko je i prije rata nazalost imalo jako velik procenat registrovanih narkomana u gradu ...danas situacija nista nije bolja,ako ne i gora.
Realno danas vise od 50% mladih cine uzivaoci tezih droga. Speed je isto sto i Heroin, i 90% konobara u Sarajevu su ovisnici, jer nema zastite radnika, pa rade po 15 sati i da bi izdrzali moraju ga uzimati, iz chega kasnije razviju ovisnost. Kad ih pocne loshe raditi speed onda predju na heroin... skoro cijela generacija 75-83 godista je propala od droga. Najveca tuga je sto je to danas postala pop kultura i svi znaju da se moze popit dosta kad se uzme speeda.. i mlade curice se prodaju za liniju, jer misle da su nasle smisao zivota i pravi provod.
UHVACEN MIRO I SEF MLADEZI KRIMINALANE ORGANIZACIJE ZVANE HDZ, SA DROGOM U VRIJEDNOSTI 200 000 EUR. U NORMALNOJ DRZAVI SA TOM KOLICINJOM DROGE, TIPU NE GINE 15 GODINA DA SE SMIRI MALO, TO STO JE PEDAGOG, DOBIO BI JOS EKSTRA OD SUDIJE 15 GODINA, TO STO JE DILAO DROGU DJECI IZ SOPSTVENE SKOLE, JOS 15 GODINA POKLONA OD SUDIJE.
ODE MIRO PRVO NA \"CEVAPE\" U SARAJEVO, A NAKON TOGA NA NAJBOLJE \"CEVAPE\" U BOSNI, ONE ZENICKE IZ KP DOMA ZENICA I TO DA SE MALO SMIRI.
http://www.tuzla-x.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=7392:kokainski-put-ide-preko-bih&catid=95:pozicija-1 Dok u dru­gim drža­va­ma oba­vje­štaj­ne i dru­ge na­dle­žne slu­žbe paž­lji­vo ana­li­zi­ra­ju naj­no­vi­ji iz­vje­štaj Kan­ce­la­ri­je Uje­di­nje­nih na­ci­ja za bor­bu pro­tiv dro­ge i kri­mi­na­la, u BiH se o to­me ugla­vnom šu­ti. Dro­ga ko­ja do­la­zi u Al­ba­ni­ju naj­češ­će se kri­ju­mča­ri ko­pne­nom ru­tom pre­ko Ma­ke­do­ni­je i Bu­gar­ske u Tur­sku i dru­gom ru­tom ko­ja ide pre­ko Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne , Srbi­je, Crne Go­re, Hrvat­ske za Slo­ve­ni­ju i ze­mlje u za­pa­dnoj Evro­pi - ka­že se u iz­vje­šta­ju. Tre­ba do­da­ti da se no­vi iz­vje­štaj Kan­ce­la­ri­je Uje­di­nje­nih na­ci­ja za bor­bu pro­tiv dro­ge i kri­mi­na­la u po­tpu­nos­ti po­kla­pa sa in­for­ma­ci­ja­ma ko­je ima i ko­je je obja­vio i In­ter­pol. Hajde sad malo opet grmite na Hercegovce kao na najgore, a ne kao na dio karike u lancu. Koje licemjerje...