Komentari (441)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz eu samo laprdaju, nikad nikakve konkretne mjere da poduzmu. Niti jedna sankcija nije sprovedena protiv Milorada, vise su postali smjesni sa ovim izjavama.
Zato je Mile proveo svaki referendum koji je najavio zato sto su oni samo laprdali. ;) Sigurno je se prepao Bakira i ostalih nesposobnjakovica koji mu nisu u stanju odgovorit na dugogodisnje pljuvanje po Bosnjacima.
@Mile: Jako si inteligentan, nema sta =))) Gospoda sa samog vrha strepi od lokalnog kabadahije!? Ozbiljan si?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
NEMA TU KRITIKE VEC VISOKI PRESTAVNIK UKINE ODLUKU O REFERENDUMU I SMJENI DODIKA JER KRSI USTAV I DEJTON,OVI PRICAJU SUPLJU
zeza ga gravitacija
Dakle, ponavlja se taktika, dobro ispecena jos u ratu. Naime, kada nisu uspjeli ratom baciti na pleca Republiku BiH i kada im niko nije priznao nelegalno osnovanu Republiku srpsku, cetnici su se okrenuli Aliji Izetbegovicu, koji im je onda na pregovorima sve to dao. Na kraju se sve zavrsilo tako sto su nas prvo poklali i na kraju su i dobili na pregovorima, od nas samih, sve ono sto agresijom i genocidom nisu mogli dobiti.
Šta'š, Mile opet postigao cilj, opet se priča o njemu.
Ne prdite vise dabe,priznajte nemoc,Dodik i kompanija vec 25 godina rade sta hoce i prave cirkus od ove drzave(Nazlost ne samo oni.),a vi nas samo zavlacite,isto kao u ratu.FUJ!
Svi koji su radili i pomagali u etnickom ciscenju su ratni zlocinci i treba ih osuditi na dozivotnu robiju. A BiH treba da se ocisti od svih izdajnika i kvislinga bilo koje vjere i etnicke pripadnosti i da se povrati jedini legalni Ustav R BiH. Sve drugo je nelegitimno...
Federica MILF-ica
Veci foleri od ovih nasih!
Jeli nam Ban Ki Moon zabrinut? On mi se vazda nesto sekira
Kad nemas rezultata u ekonomiji, demokratiji, ljudskim pravima, integracijama...itd...barem znas funtat. Iz tog razloga, kao najbolji funtadzija i kriminalac praseceg lica biti ces dozivotni "baba" u RS-u. Mi smo i onako svi j...i
EU i SAD nikad nisu imale principijelnu politiku (SAD donekle), otud oval ludacka kosulja, podijeljena drzava, nelegitiman ustav i nacional/fasisti na vlasti....
kad ste dozvolili krmku da na vas gleda i ponasa se s pozicije moci !
Kad nemas rezultata u ekonomiji, demokratiji, ljudskim pravima, integracijama...itd...barem znas funtat. Iz tog razloga, kao najbolji funtadzija i kriminalac praseces lica biti ces dozivotni "baba" u RS-u.
koliko ovih saopstenja o njihovoj zabrinutosti smo se naslusali u ratu, a granate padaju li padaju
Dokle god se Izetbegovic i Dodig "lizu" I na platnom su spisku obavjestajnih sluzbi iz Srbije niti Europa niti UN ne mogu pomoci puno. Referendum je samo zabava za maloumne,jer ni sumska i genocidna nema legimitet. Legalan i vazeci je jedino Ustav R BiH!
Stvar je u tome sto su ddejton potpisali kriminalci i ratni zlocinci pa zato nije validan. Isto tako ni genocidna sumska nema legitimitet...
Dobro se sjecate da dejtonom nisu bili zadovoljni ni bosanski srbi, a sad ga kao brane i kunu u njega. O cemu se tu radi?
Pričajte vi šta hoćete, Mile ima taktiku kako ostati na vlasti. Najbolja taktika na ovim prostorima. Svako malo obeća srbima referendum, kaže da je Sarajevo bosanski Teheran i da je največi srbin i ima još 4 godine mandat. On će da vlada RSom dok je živ. Narod u čitavoj Bosni se pali na te finte pa makar nemao šta jesti.
Bakir kao malo pokušava sa istom retorikom. Kod nekih ljudi to i uspije ali kod većine ne, on je smotan i nepismen za ovakvu politiku (nema muda što bi se u narodu reklo). Ja sam Bošnjak i nisam nekakav pristaš Mileta ali mu istovremeno i skidam kapu jer zna šta radi. On je izabrao pravu taktiku i fura dalje s time. Stara narodna kaže, ovce treba šišat ako imaju vunu i puste se.
Primi ga u EU, i on ce opet halucinirati o njegovim referendumima. Dezorijentacija je, dakle, velika stvar. Myle Dodyk. Duduk!