Belgija funkcioniše, ali BiH ne
0
Šefovi diplomatija EU u četvrtak o BiH
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU sve je jedno :P
\"Belgija funkcionira, ali BiH ne\" Pa što ne napišete kako je postignut dogovor u Belgiji? Za neupućene, Belgijanci su postigli dogovor od dodatnoj decentralizaciji. Sad Bošnjaci misle kako su glupi Belgijanci što se uvažavaju umjesto da prijete ratom kao ovaj @m.
Ovo jedino moze profuncionisati aktivnim dejstvom Armije Bosne i Herzegovine ,tj u granicama od Une do Drine te .od Save do mora.
Srbi su vazda mrzili Evropu i to otvoreno, sta Evropa ima sa njima razgovarati?
Ko su ti Ministri Vanjskih Poslova EU-e? pro srbi ili ne? Ako su pro srbi onda se BiH-e jako lose priprema, napomenuti da je direktorka predstavnistva BiH-e u Briselu EU-e srpkinja genocidasica, sto podrazumjeva da EFIKASNO I KONSTANTNO radi protiv BiH-e! Probudite se Bosnjaci dok nije kasno!
EU-a je GLASALA ZA EMBARGO NA ORUZJE BIH-i znajuci da je JNA i fasisticka srbija imala u posesiji 4-o naoruzanje na svijetu....... Toliko vam vjerujemo da ste nam prijatelji, da ste iskreni prijatelji vi biste ukinuli SRAMOTU EU-e, a to genocidna tvorevina koja je nastala svi znamo na cemu i nebi dozvoljavala godinama pljacku i fasizam ko i diktaturu najveceg politicara kriminalca u Evropi Milorada Dodika!! Srbi su cancer ne samo BiH-e , Balkana vec i Evrope, KAD-TAD zakukat ce vase majke od SRBO-BARBARA!