Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sefer Halilović: "Mi smo napadnuti, ratovat cemo kad god mozemo, jer je nasa zemlja okupirana. Mi je moramo oslobadati, a pregovarati samo kad moramo i to iz taktickih razloga, da dobijemo na vremenu, da napravimo predah, da se pregrupisemo. Mi moramo udarati na sve strane, razvlaciti im snage, stvoriti nesigurnost i iscrpljivati ih, jer je moral nasih boraca i kvalitet Ijudskog faktora nase najjace oruzje " Volio bih da Sefer pobijedi , da sjedne za sto i da otrese i Dodicka a pogotovo ove naše kvislinge što nas 20 godina lagano ubijaju i prodaju naš ponos i našu državu... Naprijed Generale...
zar ti nisi u siriji?
A zar ti nisi u Ukrajini?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvi i jedini pravi General Armije BIH..!!
PUSTI SEFERE SUPLJU,MOZES SLOBODNO POSLIJE IZBORA UGASITI STRANKU!NISI NI DOSAO NA VLAST,A VEC SI POCEO LAGATI I OKUPLJATI OKO SEBE ONE LIKOVE STO MISLE SAMO NA SVOJU GUZ..U. BIO SAM SVJEDOK KAD SI OBECAO NEKE STVARI JEDNOM OD ISKRENI CLANOVA BPS-A ,ODNOSNO COVJEKU KOJI JE NAJVISE ZASLUZAN ZA USPJEH "SADA" TVOGA BPS-A I SAMO TVOJE UZE FAMILIJE !! POZDRAV IZ HADZICA
Pusti diplanje generale.Sviraj smotru,zakletvu smo davno dali RBiH!
krenuli su niski udarci... i prijetnje ratom . o bosno tugo moja...
Sefer za predsjednika Bosne. Bosna Bošnjacima.
fehime mujicu, poglavito se mi Ostali ne slažemo: Bosna ide Bosancima, a Bošnjacima... šta ja znam, recimo... Bošnjakistan, Distrikt Baščaršija, ostatak kalifata negdje do Zenice, sa nezavisnim feudima: Visoko, Semizovac, Moštre, Kakanj... može?
Kvalitetno prcam - pušite ga vi koji stalno glasate za njega!
Pa, šta zna obična raja, možda zna Cvijanovićka, jel muško? Da nije obratno?
Za bolju buducnost svih nas glasajte za generala Sefera Halilovica. Koji ce 100% pokrenuti promjene u BiH. Dosta je bilo 20-eto godisnje nesposobne vlasti od strane SDP i SDA,vrijeme je da sansu damo nekome ko ce se boriti za BiH i za sve narode koji Bosnu istinski vole i smatraju je svojom domovinom. Zato izadjite na izbore,i dajte svoj glas GENERALU koji je pravi patriota,koji se za vrijeme rata borio za ovu drzavu,a ako mu damo sansu popravit ce i i podignuti BiH iz ovog stanja u kojem se trenutno nalazi.
i oslobodice je uz pomoc 100 miliona turaka..a sta cemo mi srbi i gde cemo?
chev_chelios Ako on pobjedi znaci garantuje vracanje Republike(sto znaci ukidanje entiteta kantona i slicno,i vjerovatno vracanje zastave sa ljiljanima)trazice da se uvede vojni rok i sl.
Sefer Halilovic je davno trebao biti vodja BiH ali ulizice mu nisu dozvolile. Naprijed Generale za Republiku Bosnu i Hercegovinu. Dosta je vise Bakirovih nerazumnih predavanja i Lagumdzijinih jeftinih fora i spominjanja Titovog lika dok mu Chetnici teroriziraju Bosnjake i Hrvate sirom BiH.
napred generale..preko vode do slobode
HAJMO IH RUŠIT
Zato je ono drugo(Cvijanovic) musko!!!
sefer daleko najlošiji kandidat na ovim izborima
Ja što ga ujede General.
:)) ...kampanja postaje sve zabavnija :)) ...akobogda se neki i lično "popucaju" šakama :))
"Mile nije muško, vjerujte mi, ja znam..." :)))) E sad čekamo Miletov odgovor o poTvrdi ove Tvrdnje da mu nedostaje muškosti :)))
...obično mahalanje :))