Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDINI čovjek koji je u ratu ukazivao na neke kapitalne greške pa bio smijenjen, JEDINO su njemu ubili suprugu i htjeli njega ubiti jer nije odgovarao tadašnjoj politici, JEDINO njega šalju u Hag a on dokaze da nije kriv, i TAČNO je da ga nema ni u jednom mediju jer bi govorio ISTINU. Više mi volimo da nas isti lažu 20 godina. Za neupućene preporučujem knjigu \"DRŽAVNA TAJNA\", pročitajte malo info državne bezbjednosti i vidjećete ko je za BIH, a ne svoj džep... Hvala
P O D R S K A ISKRENOM PATRIOTI i LEGENDI RE-PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE ! Jenda si jedina nasa domovina , jedna i jedina Re-publika Bosna Hercegovina ! RBIH4EVER !
Sad vam ne smeta Snadzo, nije krimos ili sta vec a? ccc koji ste vi licemjeri to je cudo jedno...
djaba vam vasa politika i borba za Republiku BiH kad sa slikom, drugoj po redu (http://static.klix.ba/media/images/vijesti/121003046.1_mn.jpg) sami se diskreditujete, a ujedno od sebe udaljujete istinske preostale borce za RBiH druge vjere, drugog etnosa i sve one ostale kojima je BiH u srcu....
Nikad ne birajte bivse generale za buduće političare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sefer kodno ime- boris.izdao plan deblokade sarajeva u ratu.
ista ghovna kao i radoncic - spiuncine- izdajnici.
@EVO VAM ADRE... 03.10.2012. u 12:00 Nemoj da lazes da je vecina naroda bila za RBiH. Hrvati su glasali za otcjepljenje samo da bi se desio rat izmedju tadasnjih Muslimana i Srba. Cim je referendum zavrsen, odmah su Hrvati poceli radit na otcjepljenju HB od BiH. Tako da prestanite vise lagati sami sebe da pravno i fakticki \'92 na referendumu su ljudi glasali i mislili da BiH treba bit drzava. Svi Hrvati, a to je 17% glasova su glasali cisto zato da bi i BiH usla u rat. Oni su defakto vec bili u ratu sa Srbima, ne samo u Hrvatskoj nego i u BiH. Glupi Bosnjo!
U OVIM KOMENTARIMA SE SLAZEM SA LICNOSCU I RATNOJ ZASLUZI SEFERA HALILOVICA COVJEK JE ZRTVENO JAGNJE ZLOCINACKOG DIJELA ARMIJE I TADASNJEG A BOGAMI I DANASNJE VLASTI ALI MALO JE POLUPAO LONCICE PRICAMO O OPSTINSKIM IZBORIMA
Istina je da je u ratu dao veliki doprinos odbrani BiH, ali je isto tako istina da je poslije u Hagu i u knjigama koje je izdao pljuvao po mnogim patriotima iz te Armije/TO BiH i da ga je Alija sa pravom smijenio zbog nepoštvanja lanca komandovanja i petljanja u ono što nije posao vojnika, jer je posao vojnika/generala da sluša civilnu komandu a ne da \"olajava\" i vrši samovolju. Najzreliji rah Alijin potez je smjena gos generala Sefera !!!
Istina je da je Sefera,Aliji poturila jedna strana obaviještajna služba!
\"Dobro jutro moj delijo.... nešto si mi poranio\"... . Prvo, ovo su opštinski izbori. Drugo, gdje si bio svih ovih 17 godina (osim 1,5-2 god. u vrijeme \"Alijanse\"). Treće, Sandžaklije će više naginjati ovom što zgrće pare (od naroda i narodnosti u Bosni i Hercegovini) a mali dio za tebe. Savjet: okreni se ti benzinskim pumpama (pored GRAS-a mogao bih i u \"Centrotrans\"-u) jer i tamo Sandžaklija ima. Želim ti dobro zdravlje i ugodan privatni život.
ma hurac ces se ti moj borit za BiH kad mi ucis tu pred govoranciju stavi joj odmah predzank da svi znaju za koga ce se tacno borit patrijotska stranka, posto bezbeli nece za sve one koji petkom ne klanjaju dzumu.
\'\'Selafije,vahabije, raznorazne turkesije, Alijini islam borci, i Milovi crnogorci, svi su oni izdajice, odpad g.o.v.n.o od g.u.z.i.c.e.\'\'
@ realista tvoja je srpska gusla lobanje \"mrtvaca tata\" puna krvi Bosnjaka , Albanaca , Jevreja i Hrvata hebao te sveti sava i srpska krsna slava hebao te sveti irinej u tvoj zagadjeni mozak gen osta pusta srpska vrsta u gu-zici srpskog krsta ! a Seher Sarajevo - Bosna ce tek da zablista kad Bosnom ne bude vise harao SRBIN GENOCIDAS I TERORISTA ! Pravi Crnogorci, Hrvati, Albanci , Madjari su vam ko i Bosnjaci nocna mora ostat ce srbija manja od ade ciganlije drazinog smrti - vampira dvora ! eto ti odgovor, onako spontano ! Sikter !
Možda je podržao obaranje vlade npr. zbog toga što je SDPov salonski fašista đubravko iz pokušao ovoj zermlji ukrasti stećke, koji su i Seferu kao i svakom Bošnjaku jako bitni i dragi? A možda zbog toga što u vrhu SDP-a sjede dr.olje koje negiraju genocid u Srebrenici? Ili pak prosto zbog toga što je čovjek antifašista pa mu je SDP samim tim mrzak?
\'\'JEDINO njega šalju u Hag \'\' A da se ti malo informiraš, da ne bi lupetao gluposti, slinavi tinejdžeru?