Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Cetvorka", "Petorka", "Sestorka", "Sedmorka"...pa sta ce biti dogodine, "N-torka" (gdje N tezi ka beskonacno)??...
Treba njima jedna Gorbačovljeva perestrojka, da hin sve reformiše
Putujuci cirkus
I u cirkusu bi se do sad nešto dogovorili, mada su im jezici različiti.
Ovo vise nije vijest.
Lagumdžija i SDP ne žele da se dogovor postigne jer su za odgodu parlamentarnih izbora, sigurni su u svoj krah ako se izbori održe. Vratit će se svi indirektnom izboru članova što zagovara Fahro i njegov SBB..
Monty Python bi se postidio
Déjà vu - ovo kao da sam vec cuo...
Sto njega na sliku, vise tihic nece da ide. Pa su ovog sa malo vise kose al Sa istim odnosom inteligencije ostavili.
Ama oni se trude da se ne dogovore, e moj narode to je sljam najgore vrste, muka mi je od njihovih kobajagi "dogovora" treba ih sve redom protjerati iz zemlje pa nek "usrece" nekog drugog.
Kakva sad "sedmorka"!? Jucer bila "sestorka", a sad vec "sedmorka"!!?? A fino im rekli da ne ostavljaju Bakira i Zlaju same....
Ebo Game of Throne's sta je ovo kod nas :D
Kakva crna "sedmorka"? Nama nemogu pomoci ni jebeni Avengers-i.
Pa dobro ovi iz SBB-a ne moraju svoje ni slati kada SNSD ima svoje predstavnike a SBB ce da glasa kako Dodik kaze!
Prestrojka će se desiti. Samo se bojim da će stvar u ruke uzeti kuka i motika. I biće što mora biti!
Bash ove sastanke jos uvijek neko shvata ozbiljno?!
Treba birati jednog predsjednika na nivou drzave BiH i dati pravo da se kandiduje ko hoce a ko zadovoljava uobicajene svjetske standarde, sve ostalo je promasaj i antidrzavno djelovanje i diskriminacija. Diskriminacija je zbog toga sto kauri pretpostav;jaju da bi taj predsjednik bio Bosnjak a to im je problem. Kako su jadovi ovi kauri, koja goFna, koja goFna cudo jedno.
Kakvo predsjenistvo od 3 clana kakvi bakraci. Ko sprjecava biranje jednog predsjednika i zasto? Kad odgovorimo na ovo pitanje odgovoricemo i na glavni problem koji koci drzavu BiH da krene naprijed. Da bi se zadovoljile strasti nekih "naroda" a koji se nesto stalno bune, moze se birati "glavni coek" iz svakog naroda onako kao sto se bira ciganski kralj, u kafani uz pjesmu i ples te da ima iste ovlasti! Jel tako Sejdic, vi ste to davno rijesili a i ostali se mogu ugledati na vas.
Treba njima jedna Gorbačovljeva perestrojka, da hin sve reformiše
Mi smo se danas dogovorili da sjednemo da se dogovorimo oko dogovaranja da se nista ne treba dogovoriti. Jel' dogovoreno? Dogovoreno!!