Dženaza u Gornjoj Kalesiji
0
Šeća Delić danas je ukopala dvojicu sinova
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode moj,sabura...sve sto su uradili...SEBI SU URADILI...TESKE IH PATNJE CEKAJU...PROKLETI BILI...PROKLETI BILI...PROKLETI BILI AMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rahmet him dusama njihovim nevinim i nek him dragi Allah dade lijep Dzenet ,a njihovoj porodici i familiji da dragi allah da sabur I PAMTI I NEZABORAVI.
Ko dade onom gargamelu tihicu da dodje na dzenazu nevinim dusama ,izdajici nase vjere i naseg naroda nije mjesto da bude na tim skupovima ,lize dupe onom krmku dodiku dabogda mu on oci izrovio.
Potocari, Zvornik, Vlasenica, Omarska, Kozarac, Bijeljina, Visegrad, Foca... Otisli su da bi mi shvatili i pamtili, jedna si jedina od Drine do Une od Save do mora...
rahmet im dusama, i lijepi djenet @clu: ma ne, necemo vracati, veci smo od toga, ali NEMOJMO zaboraviti... potrudimo se da i dalje nasa djeca odrastaju uz DM sat... nek u ceci i seki vide svog idola, i onda nakon svega pogledajmo ovoj zeni u oci! zalosno je koliko samo prodanih dusa ima u FBiH....
Rahmet njihovim dusama.Amin
nek im je rahmet dusi )))) a nek nasi idu slusat brenu i punit zetru fuj fuj fuj
NADAM SE DA OVI STO SU BILI PRISUTNI OVDJE DA PRIJE TOGA NISU BILI NA KONCERTU LEPE BRENE... KAKO STE SAMO GLUP NAROD!!!!
pamti pa vrati, trostruko krvavo
Nk im dragi Bog podari vječni džennet, a porodici dâ snage da pronađu načina da se osvete zločincima, za koje se zna ko su i šta su radili. Priča da zločince pravda uvijek stigne je u ovom slučaju isfurana.
tako nama i treba kad zaboravljamo. nek smo mi napunili zetru i skandirali breno mi te volimo, nek se upitaju oni sto su islina koncert
zalosno