Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je Pećancu, kao i Tokiću sudbina da budu nakon smjene sa mjesta Predsjednika SDU, predsjednici bošnjačkog pokreta.
jesu se skontali vole li SDA ili ne? hahahaha
smijurija od stranke. na sjednicama fizičkim obračunima rješavaju nesuglasice.
Svojim napadačkim i ucjenjivačkim stilom, SDU je, i ovom prilikom, nastojala prikriti suštinsku bezidejnost i nedostatak kvalitetne projekcije rada svojih predstavnika u vlasti, što se najbolje očituje i kroz „uputstvo“ novom gradonačelniku i Gradskom vijeću da za sve probleme i nedostatak novca okrive prethodnu strukturu.
hahahaha pa oni su "otisli" da bi formirali svoju "demokraticniju" partiju i sada opet imaju dozivotnog predsjednika? ma tuga, ovdje se vise ne zna ko je normalan a ko nije
oooo boze... crna zemljo, progutaj ih...
jao sastava, Boze sacuvaj, sve lazov do lazova
Ma svi oni zajedno trebaju letiti...