Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista bez one ideje Lijanovica tj. vlade narodnog jedinstva.
Što su ovi SDP-ovci razni Summeri i blejači nervozni, pogledajte sebe, u SDPO-u u ogledalo pa će te vidjueti na šta ličite. Biće Vam jasno da SDP samo stvara neprijatelje oko sebe. Zamisli molim te 587 delegata jednoglasno bira Zlatka za predsjendika po 116 put. To još u Sjevernoj Koreji ima. A Pećanac, on je ba na vrijeme skonto ko ste vi. hoćete da uvedete crne kapute, čizme i pendrek i da hapsite sve one koji se svama ne slažu.
sve potroseni likovi, samo zakulisanim radnjama mogu i doci u zizu javnosti ! brzo ce oni nazad odakle su i posli !
Prvi pametan prijedlog, moj glas imaju...
boJe vam Bajram Karisik mamu i njegov sin Sumer sto vam je kandidat za opcinsko vijece u Opcini Novi Grad isti ste vi ublehasi prodajete se za saku maraka
Fuj koji je gov.nar ovaj Pećanac
Na djelu je vlada experata ... Prema tome Pećanac neka šuti
Bio sam u dilemi oko stavova SDU u vezi obaranja Vlade SDP-a u KS i čekao sam pojašnjenje, koje je napokon došlo. I ovdje vrlo jasno rečeno kao i na njihovoj stranici da se radi o ozbiljnoj političkoj stranci. Do sada ova stranka nije imala potrebnu podršku građana, al u zadnje vrijeme skreću pažnju na sebe, jer su postojani i principjelni, a ne kao neke političke stranke koje djeluju iz opozicije a koketiraju sa pozicijom poput Naše Stranke u Kantonu Sarajevo.
Pa valjda je sada svim jasno zasto ove k.u.r.v.e od politicara skoro jedvo da predju izborni prag. Fuj Nermine Pecancu. Gadis mi se!
Takva uvlakusa, sve bi dao za poziciju, fotelju..pa dokle vise ce nas voditi foteljasi na celu sa sda, sdu...
Čim je tu Pećanac to su neka prljava posla
Kada sve vidim ko je na politickoj sceni , odlucim da cu ovaj put izabrati SBiH.
Pecanac se prodaju Tihicu za male pare. Digao je svoju šapu za pad Vlade, samo kako bi on mogao dobiti neku funkciju. Toliko o njemu kao čovjeku i njegovoj stranci
Reci NE shovinizmu/fashizmu/srboslovenstvu, reci NE crvenoj bagri!