Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet se kupe jeftini politicki poeni predstavljajuci sebe kao zrtvu! Sazivajte vi sjednice, usvajajte sta god hocete, ali necete jos dugo !!!!
Jebem li vam mamu lopovsku... Varate narod na jeftine price !! DOSTA JE TOGA, IZADJITE NA ULICE !!!!
Tražite Vi šta hoćete pod hitno... Il počnite radite i rješavati probleme i donositi zakone i pozitivne promjene ili pod Hitno odlazite sa vlasti SVI vi..... SDS, HDZ, SDP i ostali...
Nema poena - samo treba da spašavaju alkoholičarku. Obraz im je uzela.
SPREMTE SE, SPREMTE RS-OVI POSLANICI I PODRŽITE SDS
j.e.b.em vam mamu četničku, nećete još dugo.
Kreteni, mi zahtijevamo da SVI POSLANICI rade svoj posao za koji su plaćeni. PLA-ĆE-NI! A ti poslanici odavno nisu ni Srbi, ni Hrvati ni Bošnjaci već KRVOPIJE I NERADNICI!
sjediti u parlamentu drpati novce a raditi protiv drzave i konstantno opstruirati sve moguce sto ima predznak BH nece moci vise.sto ste srali srali ste.
pandurevićka pišnula i odma nacionalisti zbijaju redove
ako vam je Sarajevo nesigurno a vi opet na pale
Nemere Pale! Ima da rade na radnim mjestima tamo gdje ih je narod izabrao i poslao. Za 7000 KM ima malo i da se straše / samo ne unam odčega / od BEBA. Dobro ste pročitali OD BEBA!
s pala se niko ne bi ziv vrato sem srba
Odmah pokrenuti peticiju za IZBACIVANJE svih fasistickih gadova i sovinista, posebno onih koji rade protiv nase drzave i svakodnevno prijete sa raspadom zemlje.
demonstriracemo i zato sto su bosnjaci ( od vas politicara) ugrozeni jednako ako ne i vise od sejdic finci i trazicemo svoja prava u strazburu ako treba
Ne treba. Ameri su već donijeli odluku. Moramo im, kao građani, iz cijele BiH pomoći. Ne bih da vas učim kako- već ste vidjeli.
"Sjednica mora da bude održana u uslovima slobode odlučivanja i bez vanjskog pritiska, što je nemoguće osigurati u Sarajevu i teritoriji FBiH. Sigurnosne agencije iz FBiH su pokazale nezainteresovanost i nesposobnost da osiguraju uslove za nesmetan rad izabranih predstavnika iz RS u organima BiH", Ovo je strasno,ovo treba sprijeciti,ove ljude odmah smjeniti..molim sve gradjane da izadju na ulice.
NECETE RADITI NEMA PLATE...... TACKA
Za ove iz RS-a (treba ih sve srusiti) ne moraju ni dolaziti ko ih jebe, a ove iz FBIH njih treba srusiti i to 2x..je..b..ali svoju djecu i sve svoje od do..je*em im sve, i jednim drugim , a ovi nacionalisti *** vas otac nacionalisticki, nece vas ni srbija, nece vas niko zivi.. samo ste vi ugrozeni...ugrozio vas Kacavenda..je*o vam on djecu na krstenju..je*o vam reis ceric djecu namah poslije krstenja.. http://www.youtube.com/watch?v=WDOwUVxXG4c
lijepo si krenuo i imaš lajk za prvi dio posta, poslije si se uhvatio jedne strane i propade ti lajk....... svi su isti, važna je funkcija i fotelja ;)
http://www.youtube.com/watch?v=2_LsAH7nGj8 evo i tebi pa poslušaj ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
JEFITINI I PODLI TRIKOVI.SUOCITE SE SA RELANOSCU,VRIJEME VAM ISTICE POLITICARI.UMJESTO STO SE PREPIRETE USMJERITE SNAGU NA EU PREGOVORE I REIJESAVANJE DOMACIH PROBLEMA KOJI SU SE NAGOMILALI ZAHVALJUJUCI VASEM NE RADU!!!!!
Crveni Oktobar 13 ili 14.
Svejedno, mi opet izlazimo na ulice.